logga guld2

2016, Here i come

Då var det måndag efter alla helger. Så skönt med vanliga dagar igen, tycker att de här veckorna jag har varit ledig så har det inte varit annat en helgdagar! :)

Men nu är det som sagt dags att ta itu med vad 2016 har att erbjuda och jag ser fram emot det nya året med spänning! Att få utveckla företaget ännu mer, i riktning mot det jag älskar mest. Att kanske få ut en mer "landetupplevelse" när ni kommer ut hit... Ja vi får väl se. ;)

Denna veckan ska jag ta itu med min hemsida som ska uppdateras och rensa dator och mail och en massa andra saker som jag skjutit på fram till den så kallade lågsäsongen. Denna veckan kör jag så det ryker med ett bröllopsmöte utanför Värnamo, 2 gravidfotograferingar och 2 familjefotograferingar! Ser verkligen fram emot detta!!

Jag "tjuvstartade" dock lite förra veckan med ett bröllopsmöte med en underbar brud och jag tror säkert att brudgummen är lika underbar han ;) men han var kvar i Kanada så honom får jag träffa i sommar. Efter en sådan här träff när jag träffar brudparen som ska fotograferas på deras bröllopsdag så blir jag så booztad med massa energi, kärlek och glädje så det känns som jag kan erövra hela världen. ;) Tur att det snart är dags för ett vinterbröllop så jag slipper vänta ända till april då bröllopssäsongen drar i gång i år.
Förutom mötet så har jag fotograferat två små nya liv och ja det är också väldigt väldigt roligt! Och nu när jag har hållt på några år som fotograf, då är det så roligt att få träffa "sina" bröllopspar igen och denna gång med en ny liten människa. Finns det något mer fantastiskt!?!

Så dags att sätta igång på allvar. 2016 here I come!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln