logga guld2

Nytt för 2016

Då vad det dags för lite uppdatering av hemsidan. Märker ni att det är något som inte funkar som det ska  så säg gärna till.

Hemsidan har fått sig en genomgång och portfolierna har uppdaterats. I och med uppdateringen av hemsidan har även priserna uppdaterats och det är dessa priser som gäller vid bokning. (Har du redan bokat går du efter gamla prislistan.) Lite nyheter för i år är att jag har 3 paket där det ingår både fotografering, digitala bilder och fotobok. Så tycker du om att veta vad din fotografering kommer kosta när du bokar så har du nu kontroll på det nu. Givetvis finns separata fotograferingspriser och produkter kvar, , där du kan skapa ditt eget paket. Jag kommer även erbjuda delbetalning, då jag tycker att alla ska kunna fotografera sig profesionellt, då det är så viktigt med minnen att se tillbaka på.

Andra spännande saker som är nytt för i år är att jag har en ny samarbetspartner. Nämligen Katarina Palmgren som kommer att kunna hjälpa till om du som kund önskar att få håret fixat till fotograferingen. Katarina jobbar även som solist och sjunger gärna på ert bröllop eller dop om ni så önskar. 


Ett annat beslut jag har tagit är att jag kommer att rikta in mig mot bröllop, gravid/nyfödd och barn. (Företag kommer jag inte tacka nej till heller, tror jag. :))
Jag har under de år jag nu fotograferat tagit mig an alla sorters fotograferingar men eftersom jag har inte möjlighet att kunna tacka ja till alla förfrågningar så vill jag göra det som jag brinner mest för. Låter det egoistiskt? Jag ser det mer som att jag då kommer att kunna bli ännu bättre inom dessa områden eftersom ju mer jag har möjlighet att fota i min inriktning desto bättre blir jag på just det och ni får bättre bilder. Win win för alla!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln