logga guld2

Årets första bröllop

Ja då var det äntligen dags efter några månaders uppehåll med bröllopsfotografering. Victoria och Adam sa ja till varandra. Ett par som jag träffat en gång innan på vår provfotografering + att vi sågs på Victorias brors bröllop förra året då brodern gifte sig. Och jag var deras bröllopsfotograf. (Kolla gärna in Fredrik och Toves bilder också.)
Som sagt så har vi inte träffats mycket men det kändes som vi känt varandra länge när jag sedan åkte från brudparet i lördags. Så varma, vänliga och omtönksamma människor får man leta efter! Jag är så glad att de har hittat varandra, de passar som handen i handsken för varandra.

Vid provfotograferingen ett par veckor innan bröllopet låg isen tjock och snön djup och det var väl sådana bilder vi hade hoppats på i lördags.

Dock går inte allt alltid som man vill. Det blev istället barmark, duggregn, 5 grader varmt och en is som inte var att lita på att gå ut på. Det är då ni kanske tänker att, oj det måste blivit gråa tråkiga kort, men nej det blev det inte. Det blev helt fantastiska bilder på ett underbart fint brudpar. Med olika sorters miljöer och bakgrunder fick vi verkligen massa varierande bilder. På vissa bilder kan man nog inte ens tro att det är vinter. ;)

När vi åkte mot den andra platsen där vi skulle ta de sista porträttbilderna så åkte vi in i skogen uppför branta höjder och vips så hade brudparethoppat upp på en jättesten mitt ute i skogen. Den bilden när de står där är nog en av mina bästa bilder jag tagit, så jag är så glad att jag lyckades ge dem så mycket fina bilder trots det inte allt för roligaste vädret. Å andra sidan ska jag kunna leverera när brudpar bokar mig som sin fotograf, då går det inte komma med dåliga bilder med dåliga ursäkter att skylla på, det är trots allt en av de viktigaste dagarna i livet som brudparet vill ha fina minnen att se tillbaka på. Och fler vackra bilder ska det bli i år... och nästa år!

Bröllopsfotografering
Bröllopsfotograf

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln