logga guld2

Bildspel Julia & Rasmus

I lördags fick jag äran att vara med Julia och Rasmus från morgon till sent på natten. :)
Jag började dagen på Salong Saxen där bruden i vanliga fall arbetar och idag var det hon själv som skullle få en vacker bruduppsättning av underbara Wafa. Oj vilken fin person den där Wafa, så genuint snäll människa får man leta efter. Hon hade fixat massa gott att äta och pyntat så fint i salongen. 

Efter att alla lockar och fransar,  kläder och smycken var på plats så begav vi oss till Åsens by där fotograferingen skedde. I massor av strålande sol. Vilken fin dag det var!!

Vigseln var i Vireda kyrka, en väldigt fin och personlig vigsel. Efter riskastning och såpbubblor så fick alla gäster fika innan de begav sig till Solgläntan i Skärstad där det var fest kvällen lång. Men innan brudparet anlände dit med häst och vagn fotograferades de bland vitsippehav, så vackert!!

Lokalen var en dröm att få fotografera i, då hela långsidan av lokalen bestod av stora fönster. Och hur vackert var det inte smyckat då?! Jag dog lite när jag klev in i lokalen!!!

Förutom att jag fick äta massa god mat så är jag även väldigt tacksam att jag fick träffa Julias och Rasmus famlijer,  släktingar och vänner. Alla var helt underbara!! 

Måste bara skriva lite om den fantastiska tårtan som Rasmus kusin Oscar Målevik som driver Haga Bageri i Stockholm hade gjort, detta var bland den godaste bröllopstårta jag ätit!

Så ett stort tack till Brudparet för att jag fick äran att få fotografera hela er dag!! Här kommer en liten glimt från vad jag fick vara med om i lördags. Måste jag skriva att jag har världens bästa jobb!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln