logga guld2

Bildspel Julia & Rasmus

I lördags fick jag äran att vara med Julia och Rasmus från morgon till sent på natten. :)
Jag började dagen på Salong Saxen där bruden i vanliga fall arbetar och idag var det hon själv som skullle få en vacker bruduppsättning av underbara Wafa. Oj vilken fin person den där Wafa, så genuint snäll människa får man leta efter. Hon hade fixat massa gott att äta och pyntat så fint i salongen. 

Efter att alla lockar och fransar,  kläder och smycken var på plats så begav vi oss till Åsens by där fotograferingen skedde. I massor av strålande sol. Vilken fin dag det var!!

Vigseln var i Vireda kyrka, en väldigt fin och personlig vigsel. Efter riskastning och såpbubblor så fick alla gäster fika innan de begav sig till Solgläntan i Skärstad där det var fest kvällen lång. Men innan brudparet anlände dit med häst och vagn fotograferades de bland vitsippehav, så vackert!!

Lokalen var en dröm att få fotografera i, då hela långsidan av lokalen bestod av stora fönster. Och hur vackert var det inte smyckat då?! Jag dog lite när jag klev in i lokalen!!!

Förutom att jag fick äta massa god mat så är jag även väldigt tacksam att jag fick träffa Julias och Rasmus famlijer,  släktingar och vänner. Alla var helt underbara!! 

Måste bara skriva lite om den fantastiska tårtan som Rasmus kusin Oscar Målevik som driver Haga Bageri i Stockholm hade gjort, detta var bland den godaste bröllopstårta jag ätit!

Så ett stort tack till Brudparet för att jag fick äran att få fotografera hela er dag!! Här kommer en liten glimt från vad jag fick vara med om i lördags. Måste jag skriva att jag har världens bästa jobb!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marie » Det värsta hände...:  ”Men åhh.. vet inte vad jag ska skriva ,men vill skicka massa styrkekramar till d..”

  • AnnBritt » Det värsta hände...:  ”Tankarna i Ekefall går till Lockarp ikväll när vi läst dina rader. Vi ber för e..”

  • Alfhild o Sten » Det värsta hände...:  ”Ibland förstår vi inte det som sker,men vi känner med dig vad du och din familj ..”

  • Anna » Det värsta hände...:  ”Stora varma styrkekramar till dig och din familj❤️ Alla ord känns så fjuttiga, m..”

  • Annelie » Det värsta hände...:  ”❤️❤️❤️Skickar dig och familjen massor av styrkekramar❤️”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln