logga guld2

Bildspel Julia & Rasmus

I lördags fick jag äran att vara med Julia och Rasmus från morgon till sent på natten. :)
Jag började dagen på Salong Saxen där bruden i vanliga fall arbetar och idag var det hon själv som skullle få en vacker bruduppsättning av underbara Wafa. Oj vilken fin person den där Wafa, så genuint snäll människa får man leta efter. Hon hade fixat massa gott att äta och pyntat så fint i salongen. 

Efter att alla lockar och fransar,  kläder och smycken var på plats så begav vi oss till Åsens by där fotograferingen skedde. I massor av strålande sol. Vilken fin dag det var!!

Vigseln var i Vireda kyrka, en väldigt fin och personlig vigsel. Efter riskastning och såpbubblor så fick alla gäster fika innan de begav sig till Solgläntan i Skärstad där det var fest kvällen lång. Men innan brudparet anlände dit med häst och vagn fotograferades de bland vitsippehav, så vackert!!

Lokalen var en dröm att få fotografera i, då hela långsidan av lokalen bestod av stora fönster. Och hur vackert var det inte smyckat då?! Jag dog lite när jag klev in i lokalen!!!

Förutom att jag fick äta massa god mat så är jag även väldigt tacksam att jag fick träffa Julias och Rasmus famlijer,  släktingar och vänner. Alla var helt underbara!! 

Måste bara skriva lite om den fantastiska tårtan som Rasmus kusin Oscar Målevik som driver Haga Bageri i Stockholm hade gjort, detta var bland den godaste bröllopstårta jag ätit!

Så ett stort tack till Brudparet för att jag fick äran att få fotografera hela er dag!! Här kommer en liten glimt från vad jag fick vara med om i lördags. Måste jag skriva att jag har världens bästa jobb!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln