logga guld2

Julia & Rasmus

Julia & Rasmus. Vilka underbara personer. Jag är så glad att ha fått träffa dem och lära känna dem lite grand. Så kärleksfulla och omtänksamma, mot alla.

Den 23 april var deras stora dag kommen. Jag mötte upp Julia på hennes jobb. Ja hon jobbar som frisör så det var ju på "Salong Saxen" i Huskvarna som hon skulle förvandlas till vacker brud. Där underbara Wafa skapade fram det vackraste av Julia och där Emelie Björnlinger lade en underbar make up.
Wafa hade gjort så mysigt med rosor och levande ljus, med en väldigt härlig frukostbuffé med massor av gott. Så där trivdes vi bra allihop, både brud, tärnor, syskon, personal och jag trivdes som fisken i vattnet.  Efter fotografering av smycken, skor och klänning och när brud och tärna var klara i frisörstolarna, var det dags att klä på den fina klänningen från Lilly. Tårar fälldes när bruden var färdigklädd och sedan begav vi oss iväg för att träffa den blivande maken Rasmus. Rasmus stod klar i Åsens by och väntade på sin blivande brud och hade med sig en väldigt stilig bestman.. 
På Åsens by fick de för första gången se varandra uppklädda och vackra. Det var här som vi tog de flesta av bröllopsporträtten. I strålande sol och en del värme. (Dagen efter snöade det och var isande kallt, så de valde verkligen rätt dag!)

Efter att porträtten tagits så var det dags för vigsel i Vireda kyrka. En vacker kyrka med massor av målningar i tak och på väggar. Brudparet skred vackert in och tillsammans med vacker musik, ett par JA och puss på det så avslutade eftermiddagen med massor av fika i församlingshemmet. När alla hade stoppat magarna fulla av bullar och kakor så begav sig brudparet iväg i häst och vagn.

Nästa anhallt blev en avstickare med fotografering bland miljontals vitsippor innan brudparet landade i häst och vagn på festen på Solgläntan i Skärstad.
En underbar plats högt upp på ett berg med den mest vackraste lokalen med en underbar dukning. Ljust och fint, som en dröm att fotografera i och jag älskade hela dukningen och alla färger. Det var verkligen mycket av detta bröllop som jag själv kunde se mig att ha om jag skulle gifta mig igen!!

Festen avlöpte med massa god mat, underbara tal, härligt värdpar,  roliga lekar och underbara gäster!! För att inte tala om den fantastiskt vackra och goda bröllopstårtan som Oscar Målevik, brudgummens kusin som driver Haga Bageri i Stockholm, hade gjort dagen till ära. En riktigt smakupplevelse som man kunde äta väldigt mycket av om man inte hade varit så mätt av all annan god mat!

Till slut så var vi tvugna att bryta upp denna underbara dag och gästerna ställde upp sig med tomtebloss och brudparet gick genom gången som avslutades med uppskickandet av ett par tailyktor. En underbar bröllopsdag var nu slut, men för brudparet som bokade mig hela dagen har nu många bilder att återuppleva denna dag, gång på gång!

Och för er som är nyfikna på några utvalda bilder, (men ändå väldigt många), så finns dem om du klicka på någon utav dessa bilder, här nedanför eller den översta. Det kan ta några sekunder innan det laddat färdigt, men den som väntar på något gott... ;)

Kommentera gärna:

 • Wafa Elo • 25 maj 2016 20:59:39
  Ett vackert oförglömligt bröllop från soluppgång till midnatt med fullmåne som på sagorna.
  Så mycket kärlek som man har fått uppleva bland släkt och vänner.
  Önskar dem all lycka
  Tack än en gång för alla fina ord Anneli är en fantastisk fotograf

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

Bloggarkiv

Etikettmoln