logga guld2

Lina & Mattias bildspel

Förra helgen så fotograferade jag två bröllop, en på fredoch ett på lördagen. Vädret var vackert båda dagarna och det var helt underbart som vanligt. Jag menar, kan bröllop vara annat?? Här är bildspelet på finaste Lina och Mattias som jag fick följa hela dagen, från frisör tills de åkte iväg på natten. Det är fantastiskt roligt att få dokumentera hela dagen, samtidigt är det ganska slitigt, man är hyffsat seg dagen därpå och kroppen värker av att bära på tunga kameror och objektiv. MEN det är så värt det, fast det är ju inte utan att man börjar bli sugen på ett lättare system för att orka några år till!

Men nu var det inte det vi skulle prata om utan det var ju faktiskt Lina och Mattias som sa ja till varandra. Så otroligt vackra. Jag mötte upp Lina på Hårfager i Nässjö, sedan begav vi oss hem till Linas föräldrar där det blev smink av otroligt duktiga Anna. En av mina favoritbilder är just från sminkningen. ;) Efter påklädnad så begav vi oss till hembygsparken där vi fick många fina bilder på det tjusiga paret. Blommorna måste få en egen del i det här inlägget. Varenda blomma som det pyntades med och som finns i brudbuketten och corsage är odlade av Linas mamma som också har gjort buketten. Hur fint!?! Fantastiskt!!! Och hur många brudar får frågan på bröllopsdagen om de vill ha den ena eller den andra buketten? Lina hon fick två nämligen. :)
Efter vigsel i Allianskyran i Nässjö så begav sig brudparet med alla gäster till Norra sandsjö bygdegård. En lite speciell känsla efter att ha varit gäst och fotograf där när min bror hade sin bröllopsfest där för 1 1/2 år sedan.
Jag önskar er all lycka och ett härligt liv som gifta!! <3 Stort tack att jag fick ta del av er dag!

Klicka på bilden för att komma till bildspelet!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln