logga guld2

Höst 2017

Hoppas ni har haft en fin sommar!! Nu är det 21 augusti och höstterminen drar igång. Även om jag jobbat i stort sett hela sommaren med bröllopsfotografering så har jag ju inte haft några övriga fotograferingar. Eller jo, jag tjuvstartade lite i helgen med ett par familjefotograferingar. ;) Så nu rullar det igång igen med barnfotograferingar. Ska bli roligt att träffa alla fina barn och vuxna också såklart.

Det kommer bli lite förändringar i höst, eftersom alla våra egna barn nu går i skolan och förskoletiden är förbi innebär det mer jobbtid för mig. Jag kommer ha kontorstid kl 8.00-15.00 måndag -fredag. Önskar ni boka fotografering en em eller kväll så går det givetvis bra! En helg i månaden kommer jag ha öppet för fotografering, vilka helger det gäller står under pris/info fliken och boka.

Jag har beslutat att inte ta några fler nyföddfotograferingar utan satsa mer på barn från 6 månader och uppåt. (De som bokat in nyfödd kommer jag givetvis genomföra.) Jag kommer erbjuda en ny sorts tårta till "Smash the cake". Jag har fixat blommor, form och modell, ska bara boka in en tid med modellen så ska ni få se vad det kommer bli av det, om det blir något av det. ;)

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så kommer det inte blir någon helg med julkortsfotografering utan önskar ni bilder ändå till era julkort så boka in en minifotografering för 450:-, bilder köps efter ordinarie prislista.

Jag kommer även åka iväg några dagar på WAY UP NORTH i Stockholm i Oktober, där väldigt många bröllopsfotografer från världen träffas. Jag var där förra året och det bara måste jag åka på igen!

Så nu kickar vi igång höstterminen och ni är välkomna att boka fotografering och jag ser mycket fram emot att träffa er!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • AnnBritt » Det värsta hände...:  ”Tankarna i Ekefall går till Lockarp ikväll när vi läst dina rader. Vi ber för e..”

  • Alfhild o Sten » Det värsta hände...:  ”Ibland förstår vi inte det som sker,men vi känner med dig vad du och din familj ..”

  • Anna » Det värsta hände...:  ”Stora varma styrkekramar till dig och din familj❤️ Alla ord känns så fjuttiga, m..”

  • Annelie » Det värsta hände...:  ”❤️❤️❤️Skickar dig och familjen massor av styrkekramar❤️”

  • Britt Gladh » Det värsta hände...:  ”Käraste Annelie orden fastnar i halsen där gråten sitter.Du som är så full av li..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln