logga guld2

Det som händer andra, inte mig

Tack snälla för alla fina ord, meddelanden, en tanke eller vad det än kan vara som gjort att just du stannade upp och reagerade på mitt inlägg på facebook/instagram på ett eller annat sätt i går.
Aldrig trodde jag att jag hade så mycket vänner omkring mig. Och i lägen som detta så betyder det så otroligt mycket. Även om just det inte kan göra mig frisk, så hjälper det mig att hålla huvudet över vattenytan.

Jag förstår att det känns ovisst för er som bokat in fotograferingar och det känns jättejobbigt för mig att inte kunna säga att "det är klart vi löser det". Jag hade så gärna velat ge er ett svar, men just nu vet jag ingenting. Och framför allt hade jag inte velat bli sjuk, jag är ju aldrig sjuk... jag blir ju knappt förkyld liksom...

Så vad är det då, jag förstår att många undrar och funderar på vad som händer. Jag hade tänkt skriva det lite längre fram, när vi fått mer provsvar och vi är 100% säkra på vad det är. Men eftersom ni var SÅ många som bryr er så vill jag på något sätt "bry mig tillbaka."  Och så gillar jag inte massa spekuleringar och ryktesspridningar.

Jag har haft en svullnad och ont i mitt ben i några veckor, i fredags gjorde jag en magnetröntgen och när jag lämnade den sa han att bilderna skickas om 3-4 dagar till min distriktsläkare och sedan får jag svar från honom.
Samma dag kl 14.42 ringde skyddat nummer och jag förstod redan innan jag svarade att det här var inte bra...
Det var en sköterska från vårdcentralen som sa att bilderna hade kommit och han ville boka in en tid på måndag till min läkare och jag skulle ha en nära anhörig med mig...
Ja ni hör ju själva. Inget härligt fredagsmys den kvällen eller resten av helgen, det ända man tänkte på var ju vad läkaren skulle säga på måndagen.
Måndagen kom och läkaren berättade att de misstänkte en tumör i min lårmuskel, ja det var ju vad vi hade trott och nu ska jag till Eksjö för att få en remiss till Linköping, där de gör behandligen av denna sorts tumör.

Jag tror jag stannar där så länge. Jag kommer uppdatera bloggen med vad som händer framöver. Jag bearbetar saker och ting genom att skriva och dem som önskar får följa min resa här om ni vill.

Ta hand om er, man vet aldrig vad som händer imorgon!
Kram Annelie

Kommentera gärna:

 • Gisela • 20 mars 2019 11:07:30
  Styrkekramar till dig och din familj <3 /Gisela
 • Jenny • 19 mars 2019 22:44:13
  Tänker på er, hoppas och ber att allt går bra!
 • Hanna • 19 mars 2019 22:09:57
  All styrka till dig och familjen❤️ Ber för er!
 • Sandra • 19 mars 2019 21:11:04
  All kärlek och styrka till er ❤
 • Mia Modigh Westlund • 19 mars 2019 20:37:17
  Skickar all kärlek och styrka till dig! ❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln