logga guld2

Första Linköpingsbesöket bokat

Innan jag ens hann åka och hämta ut medicinen igår så ringde ett Linköpingsnummer och det var kontaktsköterskan som jag pratade med på fm. Nu hade bilderna kommit och läkaren hade tittat på dem och de ville ha dit mig redan nu på fredag. Jag kommer då få göra en biopsi och ta vävnadsprov på röntgen. Sedan kommer jag också träffa min läkare efteråt.
Även Eksjö kommer kalla mig för att göra en kompletterande röntgen för att se hur det ser ut i buk och lungor. Håller verkligen alla tummar och tår och ber att den inte kommer visa något. 

Så nu är känslorna lite upp och ner och ut och in igen. Innan hon ringde rullade vardagen på som vanligt, bara att jag hade lite ont i benet så kändes det nästan som vanligt igen, nu när man landat i det.
Nu blev allt så nära och verkligt igen. På ett sätt är det bra att allt går snabbt, på ett annat sätt skrämmande...

Nu laddar jag för fredag och hoppas allt går bra. Sven följer med mig upp och jag får komma hem på fredag igen.

Kram ❤️

Kommentera gärna:

  • Pernilla sndersson • 27 mars 2019 20:30:17
    Skönt att du inte behövde vänta längre, lycka till på fredag och så håller vi allt som går för att det inte har satt sig någon annan stans. Styrkekramar till alla❤️❤️❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln