logga guld2

Väntan

Helgen har gått. Vi har försökt att ta till vara på den på bästa sett. Sven och jag åkte till Relaxen i Rosenlund/Jönköping medans de två äldsta barnen var på scouterna i lärdags. Det var så skönt!! Inget ont i benet, för det är så att jag har fått mer ont nu, har svårt att gå och sova på nätterna, trots värktabletter, numera med morfin i. 

Jag har idag ringt till Linköping för att kolla upp läget. Det är ju så jobbigt att inte veta när och vad som kommer hända. Plus att jag behöver mer smärlindring, så ville prata med någon om min läkemedelslista. När man inte är så insatt så vet man ju inte hur mycket och vad man kan ta för läkemedel.

Så det jag fick veta var att eftersom min vårdcentral är privatägd så gjorde jag ju magnetröntgen på Aleris, alltså inte inom landstinget och nu tar det tydligen extra lång tid att skicka bilderna till Linköping, de ska skickas på en cd-skiva. Så nästa vecka hoppas jag bilderna är där så de kan ha genomgång av bilderna på tisdag för att sedan få reda på vad de ska göra. Enligt sköterskan gör man ett vävnadsprov först och sedan operation. Dock så behöver jag ju verkligen bli av med det som växer då det gör så ont nu. Men men så smidigt går det tydligen inte, att den kan opereras direkt.

Vid röntgen mätte avvikelsen 15x10x8 cm och nu är den sökert större då det gör mer ont...

Nu ska jag åka till apoteket och hämta ut oxynorm.
Kram

Kommentera gärna:

 • Bittan • 27 mars 2019 15:53:57
  ❤️Kramar från mig!! Fyyy vad jobbigt att vänta.....
 • Pernilla andersson • 27 mars 2019 12:54:04
  ❤️kramar❤️
 • Annelie Frohm • 26 mars 2019 21:13:59
  Ber för dig och din familj
  Tänkte på ett bibelord som bar mig och som jag gärna delar med dig
  Ps 103:2
  Styrkekramar till er

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

 • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

 • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln