logga guld2

Vardag igen eller...

En härlig helg på Mössebergs kurort är slut. Ett besök som var bokat i jobbet som personlig assisten åt min syster, innan jag fick reda på vad som var på gång med mig. Ett besök som visade sig ligga väldigt rätt i tiden.

Det var skönt att bara komma iväg hemifrån, lite som att fly ifrån allt som hänt den sista tiden. Att få ligga i varmt vatten där ingen smärta kändes i mitt ben, att få ligga, ibland själv, med mina tankar och ibland tillsammans med fina människor runt omkring mig.
Att bli servad med massa god mat hela helgen, se blåsippor komma upp igen och se tranor som år efter år kommer tillbaka till samma ställe. Ja det blev en härlig helg, trots att jag saknade barnen o Sven.

I fredags fick jag prata med min läkare och han berättade om vad de trodde att det var, vad de trodde skulle hända. Allt beror i sista hand på vad biopsin visar.
Men de utgår från en elakartad cancertumör eftersom den växer så fort och ev. beroende på om de får ett snabbsvar på biopsin denna vecka så blir det operation redan nästa vecka. En operation som kommer ta bort min lårmuskel. Vilket leder till att jag måste lära mig gå igen, eller linka, ja det är nog inte så många som vet hur det blir. Det är ju inte den vanligaste operationen att ta bort lårmuskeln, eller inte vad jag hört i alla fall. Det är klart man funderar på om man kommer kunna fotografera spralliga barn mer eller vad jag kommer kunna jobba med i framtiden. Min alldeles fantastiska sjukgymnast lovade att hon kommer göra sitt allra bästa att få mig att komma igång igen, och det kändes så skönt att höra.

Så nu ber vi att röntgen jag ska göra imorgon, ska visa på att cancern inte har spridit sig. Det är ett väldigt nervöst svar att få och jag tror inte att jag får reda på det imorgon men det kommer nog denna veckan.

Angående mitt jobb nu så har jag inga fotograferingar i april men jag har en hel del redigeringsarbeten. Alla som vet om det här är väldigt förstående att det tar lite extra tid nu. Jag är såå tacksam för det. Det känns skönt att ha lite att jobba med, men ibland tar orken slut och arbetet får fortsätta en annan dag. 

Om det är någon som har några frågor, jobbrelaterat eller om min sjukdom så är ni välkomna att höra av er. Det kan ju vara så att ni funderar på något som jag glömt bort att skriva.

Kommentera gärna:

 • Malin Jägsell • 3 april 2019 01:55:55
  All styrka till dig och familjen! <jag tänker på dig ofta och följer din blogg. Är med dig i tanken. kram Malin
 • Karin Carlsson • 1 april 2019 21:36:49
  ❤ Du och din fina familj finns i våra tankar. Starkt att du orkar dela med dig av det som händer.
 • Pernilla andersson • 1 april 2019 14:35:03
  Ni finns i mina taankar. Vi håller tummarna att det inte finns mera någon annanstans.❤️❤️❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

 • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln