logga guld2

Datortomografi

Igår åkte jag till Höglandssjukhuset i Eksjö. Med mig hade jag min  mamma som också är sjukskriven, tur i oturen liksom... 
Först blev det blodprov och sedan fick jag dricka kontrastvötska, 1 liter på 2 timmar. Det var inte så svårt, och smakade inte så konstigt heller, så det var skönt. Efter de 2 timmarna fick jag komma in till datortomografin, fick nål i armen för att få kontrast intravenöst också. Själva röntgen tog nog inte mer än ca 5 minuter och när kontrasten sprutades in i armen blev man alldeles varm och det kändes som man kissade ner sig, mycket märklig känsla!
Sedan var det bara att åka, fick inget besked där och då utan bilderna ska ju gås igenom och skickas till Linköping. Så nu väntar jag på svar därifrån. Ett samtal som man både vill ha och bävar för. För själva röntgen gick ju ut på att kolla om det finns mer cancer i kroppen...

Efter sjukhusbesöket blev det fika och lite shopping!

Det blev inget jobb igår alls, jag hade sovit dåligt natten till igår och på eftermiddagen var jag helt slut och trött. Men idag känns det roligt att kunna sitta och jobba lite. Det försvinner mycket arbetstid när man ska iväg på undersökningar titt som tätt. Men alla mina fina kunder, som vet om detta, är så förstående att det tar lite extra tid nu innan de får sin beställning och det känns ju toppen. Så skönt att slippa känna stress över jobbet.

Idag jobbar jag i photoshop och printar lite bilder så nu ska jag fortsätta en stund till med det.

Ha det fint alla fina läsare!
Kram

Kommentera gärna:

 • Annelie • 3 april 2019 16:19:28
  Mycket styrkekramar ❤️❤️❤️
 • Pernilla Andersson • 3 april 2019 15:36:05
  Kramar❤️❤️❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

 • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

 • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln