logga guld2

Datortomografi

Igår åkte jag till Höglandssjukhuset i Eksjö. Med mig hade jag min  mamma som också är sjukskriven, tur i oturen liksom... 
Först blev det blodprov och sedan fick jag dricka kontrastvötska, 1 liter på 2 timmar. Det var inte så svårt, och smakade inte så konstigt heller, så det var skönt. Efter de 2 timmarna fick jag komma in till datortomografin, fick nål i armen för att få kontrast intravenöst också. Själva röntgen tog nog inte mer än ca 5 minuter och när kontrasten sprutades in i armen blev man alldeles varm och det kändes som man kissade ner sig, mycket märklig känsla!
Sedan var det bara att åka, fick inget besked där och då utan bilderna ska ju gås igenom och skickas till Linköping. Så nu väntar jag på svar därifrån. Ett samtal som man både vill ha och bävar för. För själva röntgen gick ju ut på att kolla om det finns mer cancer i kroppen...

Efter sjukhusbesöket blev det fika och lite shopping!

Det blev inget jobb igår alls, jag hade sovit dåligt natten till igår och på eftermiddagen var jag helt slut och trött. Men idag känns det roligt att kunna sitta och jobba lite. Det försvinner mycket arbetstid när man ska iväg på undersökningar titt som tätt. Men alla mina fina kunder, som vet om detta, är så förstående att det tar lite extra tid nu innan de får sin beställning och det känns ju toppen. Så skönt att slippa känna stress över jobbet.

Idag jobbar jag i photoshop och printar lite bilder så nu ska jag fortsätta en stund till med det.

Ha det fint alla fina läsare!
Kram

Kommentera gärna:

 • Annelie • 3 april 2019 16:19:28
  Mycket styrkekramar ❤️❤️❤️
 • Pernilla Andersson • 3 april 2019 15:36:05
  Kramar❤️❤️❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Martina » Det värsta hände...:  ”Åh Annelie!!! ❤️ Nej! Är det sant. Önskar dig all kraft och styrka och hoppas de..”

 • Marie » Det värsta hände...:  ”Men åhh.. vet inte vad jag ska skriva ,men vill skicka massa styrkekramar till d..”

 • AnnBritt » Det värsta hände...:  ”Tankarna i Ekefall går till Lockarp ikväll när vi läst dina rader. Vi ber för e..”

 • Alfhild o Sten » Det värsta hände...:  ”Ibland förstår vi inte det som sker,men vi känner med dig vad du och din familj ..”

 • Anna » Det värsta hände...:  ”Stora varma styrkekramar till dig och din familj❤️ Alla ord känns så fjuttiga, m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln