logga guld2

Operationstid

Ja då kom det där samtalet igen med Linköpingsnummer. Tyvärr fick jag inte veta vad röntgen visade men jag fick tid till operation nästa vecka. På onsdag åker jag dit med inskrivning kl 11.00 och på torsdag 11/4 blir operationen. Känns både skönt och nervöst samtidigt.

Kommentera gärna:

 • Stefan Wikstrand (Gladh) • 5 april 2019 17:17:34
  Hej fina Annelie. Det var nog över 20 år sedan vi träffades sist och kanske 30 år sedan vi sågs första gången. Men minnen från förr finns fortfarande tydligt kvar. Hur spännande allt var i Lockarp och hur gärna jag med ville bo som du, Ninni och Magnus på en bondgård. Jag pratade med mamma Britt häromdagen som berättade om vad du råkat ut för. Jag håller alla tummar och varma tankar för dig och ditt tillfrisknande. ❤❤❤ kramar från Stefan.
 • Nina claesson • 4 april 2019 21:17:15
  Skickar mängder med styrkekramar till er ❤️❤️❤️
 • Pernilla Andersson • 4 april 2019 16:24:50
  Detta är inte rättvist mot dig o dina närmaste, förstår att känslorna är upp o ner. Skicka en massa styrkekramar till er.❤️
 • Britt Gladh • 4 april 2019 14:05:00
  Förstår att dina tankar och känslor är som en berg&dalbana. Tycker inte på nåt sätt att detta är rättvist mot dig och de dina. Skickar dig massor av Styrkekramar fina du. ❤️❤️”Tant”Britt

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

 • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

 • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln