logga guld2

Dagen innan

Ja då ligger jag här själv på rummet med egen tv och toa. Ganska lyxigt faktiskt.

Idag har jag pratat med min läkare som ska operera, han nämnde då också att man inte såg något på röntgen jag gjorde i Eksjö. (Det var ju det jag hade läst men knappt kunde tro att det var sant, men det var det, SÅ skönt.)
Han pratade om att det man gör nu är en botande åtgärd, inte en palliativ, så det får vi innerligt hoppas att det blir så också även i fortsättningen.

Efter det fick jag ta lite blodprover. Min kontaksköterska tog dem o vi pratade lite. Jag frågade om resan vi har bokat, om hon trodde att vi kommer iväg, (vilket jag förstår att hon egentligen inte kan veta nu) och just nu är det svårt att veta vad som händer i augusti, är det strålning el cytostatikabehandling då är det ju svårt att åka... men det vet vi inte förrän om ett par månader. Först ska såret läka innan man gör något mer.

Sedan fick Sven, som var med mig under dagen, och jag träffa en narkosläkare och prata lite om att jag skulle sövas och troligtvis får jag även någon ryggbedövning.

Avdelning 31 stod sedan på tur att gå till, jag fick mitt rum och vilade en stund innan vi tog en promenad till stan och åt gott. Kikade in i någon affär, men var inte jättesugen på shopping.

Vid 18-tiden åkte Sven hem till våra flickor som mormor o morfar tagit hand om efter skolans slut.

Imorgon bitti runt 7-tiden körs jag ner till operation. En operation som de tror tar ca 3 timmar. Jag kommer nog inte vara tillbaka på mitt rum förrän framåt em/kvällen de då jag mellanlandar på uppvaket.

Idag har det varit en jobbig dag känslomässigt. Allt känns så overkligt. Men det är det tydligen inte.
Det blev så påtagligt när man kom hit. När man gått hemma har det varit vardag och allt rullat på som vanligt. Men nu, nu är det på allvar. Livet kommer aldrig bli som förr, så mycket vet vi.

Tack till alla som stöttar, speciellt till min familj. ❤️


Kommentera gärna:

 • Victoria • 11 april 2019 09:21:36
  Vi tänker på dig och din familj och ber för er! ❤️ Kramar! ❤️
 • Britt Gladh • 10 april 2019 22:24:21
  Finaste Annelie. Har tänkt på dig,er idag. Förstår att det varit mycket. Mina,våra tankar är med dig. Kramar om
 • Inger Julsgård • 10 april 2019 21:20:32
  Vi ber för dej, familjen o läkarna. Du är inte ensam, du är buren av honom som vet mycket mer än vi någonsin kan förstå. Kram
 • Marie Pettersson • 10 april 2019 20:53:59
  Kommer be extra mycket för dig imorgon. Du och familjen är i mina tankar ofta. Förstår att det är nervöst och oroligt nu inför operationen och skrämmande att inte veta riktigt hur det kommer bli efter. Du är buren av många böner och Guds kärlek! Skickar en stor kram!
 • Annica Axelsson • 10 april 2019 20:36:09
  Har dig i tankarna och ber till Gud att han har en vakande hand över dig och din familj

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

 • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

 • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln