logga guld2

Första fotograferingen

Det var visst länge sedan jag uppdaterade nu. Det som hänt sedan sist är att jag varit i Linköping i måndags och tog bort de över 50 stygnen. Mitt på låret hade det inte läkt ihop ordentligt utan det var öppet en del. De har sagt från början att det kan bli svårläkt så det var ju inte så konstigt att det var så. Nu läggs det om 2 ggr i veckan, har varit på Forserums vårdcentral och lagt om också. De är verkligen fantastiska där! På måndag ska jag upp till Linköping igen, då de vill ha lite koll på såret så det läker. Jag har även fått äta antibiotika då det varit lite rött och irriterat på huden runt stygnen, nu har det blivit bättre i alla fall.

Jag har mått både bra och dåligt, haft ont någon dag och humöret inte helt på topp. Men jag tänker att det är väl så det kommer vara, att det kommer gå upp och ner. Både fysiskt och psykist. Det som jag mått dåligt över de sista dagarna är att jag inte har hunnit jobba med redigeringen i den takt jag vill. Det är alltid något som ska göras, åka iväg o lägga om såret eller haft ont eller varit för trött... Men jag har en fantastisk man som stöttar mig och jag får även hjälp från mamma. Där finns tex världens godaste mat att äta när jag inte orkar laga mat eller om jag behöver jobba istället. Det hjälper så mycket.

Men idag har jag i alla fall haft min första fotografering sedan operationen. (Den var inbokad före jag blev sjuk, och hade jag mått dåligt hade vi avbokat den men nu kände jag att jag ville testa om det funkade.) Och det gick jättebra! Hade ställt in en låg stol/pall på hjul i studion som jag skulle kunna sitta på. Jag trodde nämligen inte jag kunde sitta på golvet, vilket jag brukar göra en del under fotograferingen. Rätt som det var så satt jag ändå på golvet, och jag kom upp också.
Jag hade bästa kunderna och det var en smash the cake och fotomodellen skötte sig perfekt under hela fotograferingen. Ja nu är jag såklart glad över att det gick så bra!! Bilden visar en efterbild på hur det kan se ut när en kund lämnar en smash the cake.
Innan fotograferingen var jag och barnen på A6 och handlade lite grand innan och på förmiddagen blev det att fixa tårtan och städa lite. Efter att ha gjort kvällsmat med hjälp av familjen känner jag mig lite trött nu och kommer tillbringa resten av kvällen i soffan.

Imorgon ska de äldsta barnen på tävling med scouterna så då blir det att gå upp tidigt och skicka iväg dem och den yngsta dottern ska ha dansuppvisning som vi ska titta på. Får se om det blir i snö, för nu vräker snön ner här utanför fönstret!
På söndag blir det bröllopsmöte med ett brudpar jag ska fota i augusti i Åsens by.
Så fullt upp i helgen! Hoppas ni får en rolig helg också. Ha det bäst!
Kram

Kommentera gärna:

 • Pernilla • 4 maj 2019 14:31:58
  Du är helt fanatisk. Styrkekramar.
 • Britt • 4 maj 2019 09:02:29
  Du är fantastisk Annelie. Kramar om❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

 • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

 • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln