logga guld2

Imorgon smäller det

Hej på er! Tänkte titta in och uppdatera lite inför helgen. Stora saker på gång. Så känns det nu i alla fall. Hade det varit som förra året hade det inte varit något konstigt, men allt blir ju lite speciellt i år. Och då även med bröllopsfotografering. Ja imorgon blir det årets första. Och det ska bli roligt! Framför allt ska det bli roligt att få fotografera tillsammans med min man. För det var så vi bestämde, att de fotograferingar som blir ska vi hjälpas åt med. Det kommer bli så bra! Och brudparen är informerade om detta och är helt med på det.
Men innan vi åker på bröllopsuppdrag imorgon ska vi först fota konfirmander. Så full jobbdag imorgon!
Sedan blir det lördagsmys hos min bror med fru och barn och vänner. Ser verkligen fram emot det, men vet inte hur pigg jag eller rättare sagt vi båda kommer vara! Men men, det man vill, klarar man.

Efter förra blogginlägget har jag mått bättre. Det var som det släppte bara jag fick skriva av mig lite. Det är tydligen väldigt bra terapi det där att skriva. I alla fall för mig. Skönt att hitta ett sätt som funkar.

Nu är kl halv 12 på natten så det kanske är bäst att sova lite så jag är utvilad inför morgondagen!

Ha en fin helg alla!

Kommentera gärna:

 • Karin • 13 maj 2019 19:06:21
  Hej; vad skönt med tågresa, lediga barn ❤️❤️Massa styrkekramar till Er. Hörde av brudparet ( tror 15/6) att de varit på fantastiskt besök hos Dej ❤️❤️
 • Pernilla • 11 maj 2019 20:14:37
  ❤️så roligt att läsa att du mår bättre och att du kämpa på. Heja heja.❤️ kramar

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

 • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

 • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln