logga guld2

Imorgon smäller det

Hej på er! Tänkte titta in och uppdatera lite inför helgen. Stora saker på gång. Så känns det nu i alla fall. Hade det varit som förra året hade det inte varit något konstigt, men allt blir ju lite speciellt i år. Och då även med bröllopsfotografering. Ja imorgon blir det årets första. Och det ska bli roligt! Framför allt ska det bli roligt att få fotografera tillsammans med min man. För det var så vi bestämde, att de fotograferingar som blir ska vi hjälpas åt med. Det kommer bli så bra! Och brudparen är informerade om detta och är helt med på det.
Men innan vi åker på bröllopsuppdrag imorgon ska vi först fota konfirmander. Så full jobbdag imorgon!
Sedan blir det lördagsmys hos min bror med fru och barn och vänner. Ser verkligen fram emot det, men vet inte hur pigg jag eller rättare sagt vi båda kommer vara! Men men, det man vill, klarar man.

Efter förra blogginlägget har jag mått bättre. Det var som det släppte bara jag fick skriva av mig lite. Det är tydligen väldigt bra terapi det där att skriva. I alla fall för mig. Skönt att hitta ett sätt som funkar.

Nu är kl halv 12 på natten så det kanske är bäst att sova lite så jag är utvilad inför morgondagen!

Ha en fin helg alla!

Kommentera gärna:

 • Karin • 13 maj 2019 19:06:21
  Hej; vad skönt med tågresa, lediga barn ❤️❤️Massa styrkekramar till Er. Hörde av brudparet ( tror 15/6) att de varit på fantastiskt besök hos Dej ❤️❤️
 • Pernilla • 11 maj 2019 20:14:37
  ❤️så roligt att läsa att du mår bättre och att du kämpa på. Heja heja.❤️ kramar

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

 • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

 • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln