logga guld2

Ny dag

Dag 2 av första kuren. Inatt var ingen bra natt. Kände mig konstig i kroppen och illamående till och från. Ganska pigg men ändå lite trött. Somnade kl 03.30 till 05.00 då det var dags att byta till en ny påse cytostatika. Somnade om efter en stund till kl 07.00. Hyffsat pigg nu när kl snart är 9 ändå. Konstigt, undrar vad de blandade i mer i påsen. ;)

Nu är frukosten uppäten och dagen ligger framför. Det blir nog till att vila mycket, så mycket annat händer inte här idag. Kl 13 blir det en ny påse cytostatika och jag tror det är den sista. De tre sista påsarna ska in på 8 timmar vardera och den första jag fick igår var en annan sort och tog 4 timmar. Så de har droppat på här konstant sedan igår kl 16, förutom ett uppehåll på en kvart då jag fick något som skulle göra mig mer basisk då jag hade för surt ph värde och det bryter ner organen. Efter det var det bara att köra på igen.

Några andra vänner som vi har funnit i Forserum är familjen Kinnander. Och igår skickade Fina en så fin bild till oss som hon gjort. Tusen tack!

Kommentera gärna:

 • Mikaela • 19 juni 2019 18:45:55
  Fina Annelie, jag har nu sträckläst din blogg från de senaste månaderna. Är så berörd och känner i hela hjärtat för dig och din familj. Tack för att du delar din resa och låter oss vara med i tanke, hjärta och bön. Jag önskar det fanns något jag kunde göra för dig, om så är fallet tveka inte att säga till. Skickar värme, styrka, pigghet och kärlek! Kram Mikaela
 • Madeleine Lindfors • 19 juni 2019 09:01:26
  ❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

 • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

 • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln