logga guld2

Paviljongen

Dagen idag var lika tråkig att vakna upp till som de sista dagarna. Har fortfarande inte ”lärt mig” acceptera att jag inte orka göra saker som man brukar göra eller vill göra.
Känns väldigt jobbig att låta familjen göra ännu mer än de redan gör, framför allt Sven då...

Trots det så av någon oklar anledning, eller rättare sagt, en fru som önskade sig lite skön avkoppling utomhus nu när det ska bli fint framöver, så åker mannen iväg och köper en ny liten paviljong till mig. Men det blev faktiskt väldigt mycket bättre än innan, då bara det gamla skelettskalet stod kvar här hemma på altanen. Så skönt att få ordning här och kunna sitta ute när/om man inte orkar ner till sjön alla stunder. Eller bara ta frukost eller en fika ute. Och barnen ville sova ute i den, så det blev ju dubbelt så bra, lite glädje för dem också. :)

Efter detta stohej, för mig, fast jag mest var arbetsledare ;) så blev det en väldigt skön dag. Nu är jag trött men jag var trött innan med och med miljöombyte, natur och att kunna vara ute mycket även om jag inte går så långt, så känns nu detta såå bra. Inget lyxigt alls, och en massa som borde renoveras men det finns ju kvar tills jag är pigg igen.
Detta blir så bra så länge!!

Som sagt så har jag mått lite bättre idag och med det menas nog mest att jag inte mått lika illa. Men orken finns inte. Tråkigt. Imorgon innan kl 9 måste jag bestämma mig för om jag ska ha kvar min tandläkartid på tisdag eller boka om den. Lutar åt att boka om den till en annan gång.

Mamma var här med lax o potatis idag. Så gott och skönt att slippa laga mat! Det blir nog en del enkla måltider framöver nu. Tur att barnen är ganska stora o kan hjälpa till.

Ikväll blir det nog att vi åker ner till stugan en sväng som vanligt. Det är avkoppling och läkning för själen som också behöver sitt just nu!

Kram!

Kommentera gärna:

 • Anna • 23 juni 2019 22:24:54
  Hemskt att må sådär illa.. märklig känsla när något man brukar gilla plötsligt smakar konstigt..
  Men så fint det blev där med paviljongen! Och fantastisk utsikt..
  Kram ❤

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

 • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln