logga guld2

En något bättre dag

Igår var en ganska dålig dag igen. Illamående emellanåt, trött och orkeslös. Dock var det omläggningsdags och jag blev skjutsad till vårdcentralen i Nässjö där man alltid blir väl omhändertagen, på alla plan. Under tiden handlade Sven och Nova maten till veckan. Sedan hände det inte jättemycket mer den dagen.

Idag har jag känt av illamåendet någon gång i början på dagen men sedan har allt blivit lite bättre. Vi tog upp jordgubbar från frysen för att göra sylt och när jag står där i köket, svängde min svåger förbi med färska jordgubbar. Såå gott och uppskattat! Eftersom vi precis plockat fram glassmaskinen för att göra flädersorbet så kände jag för att slänga ihop en gräddglass också till jordgubbarna. Så det blev helt plötsligt väldigt mycket att göra för mig som knappt gjort något på flera dagar. ;) Hällde upp sylten så fort den var klar och bara lämnade all disk för att gå sätta mig hos mamma och pappa en stund. För nu var jag helt slut... Tilda, Nova o Sven var iväg på fotbollsmatch och Isabelle hade vi skickat iväg på scoutläger tidigare under dagen. Så det blev en skön lugn stund ute i det fantastiska vädret innan det var dags för kvällsmaten. Precis vad jag behövde.

Jag röstar för en minst lika bra dag imorgon också!
Kram

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Britt » Återhämtning efter kur (cykel) 2:  ”Önskar dig några fina dagar och att maten börjar smaka igen. Sommarkramar. ❤️Bri”

  • Britt » Hemma igen:  ”Härligt få landa med den utsikten. Var rädd om dig fina kämpe. Kramar. ”

  • Anna » Hemma igen:  ”Så skönt att du är hemma igen! ”

  • Pernilla » Fäller hår:  ”❤️❤️❤️”

  • Karin » Min finaste låda:  ”Jag tycker du är helt fantastisk hela din familj . En bra sak med en låda med s..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln