logga guld2

Peruk

En alldeles vanlig lördag. Nästan. Städade huset med hjälp av barnen, så skönt när det är lite ordning i huset igen, var ju ett tag sedan man orkade det.


Jag skrev att det var nästan vanlig lördag. Svens axlar hoppar ur led ibland, och idag var det då dags igen. :( Den hoppade tillbaka igen men vi funderade ändå på om vi skulle åka in o röntga. Men bönder är av ett speciellt släkte, så vi avvaktar lite. Tilda hjälpte till att göra ladugården i em, för jag får nog försöka hålla mig därifrån under behandlingen och så länge benet läker...


Igår var jag, Sven, Tilda o Nova i Jönköping och provade ut en peruk till mig. Läkaren sa att efter nästa cytostatikabehandling kommer jag tappa håret, så det känns skönt att ha en peruk fixad. Jag hade tänkt mig en med lite längre hår nu när man har möjlighet att testa något annat men det blev en mer liknande min frisyr jag har nu. Trivdes bäst i den ändå. Men den blir mörkare än mitt solblekta konstigt färgade och gråa hår som jag har just nu. :) Köpte även ett par turbaner att ha när man inte vill ha peruk på.
Ja det kommer nog inte vara roligt när man börjar tappa håret. Känner nog att rakapparaten får komma fram då och raka av det än att hitta massa tussar överallt av hår.
Jag vet att jag sagt när jag var liten, att jag inte vill bli gammal för då måste man ha kort hår. I min värld då hade alla äldre kort hår, och det vet jag ju att det inte behöver vara så. Men kontentan av detta är jag har inte velat ha kort hår och så är det väl än idag. Men nu får man testa på det också ett tag när väl håret börjar växa igen.
Nästa år är det dags att byta ut körkortet, jag tog faktiskt ett kort häromdagen ifall att jag inte vill ha ett kort där jag ser att cancern har drabbat mig och bli påmind om detta under 10-års tid varje gång man tar fram körkortet.


Imorgon ska vi åka och hämta hem vår Isabelle som är på scoutläger utanför Värnamo. Som jag längtat efter henne!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln