logga guld2

Min finaste låda

Igår fick jag äntligen krama om vår Isabelle igen. Efter nästan en vecka på läger var det dags att hämta hem en trött men glad tjej. Det var storläger så nästan 4000 scouter skulle hämtas, så mycket folk var på plats och det blev en del köer när vi skulle åka.

Kommer ni ihåg att jag skrev om en låda med stenar som jag fått. Jag nämde det i ett tidigare inlägg men sedan kom det lite annat mellan och jag har inte plockat ut stenen, men idag är den borta från asken.
Jag fick, innan behandlingarna, en liten låda med 6 stenar i och en ängel, från min nyfunna vän Evelina. Med i lådan var ett brev. I brevet stod det att det var 6 stenar, där varje sten symboliserar varje cellgiftsbehandling. När alla stenarna är borta ur lådan är alla behandlingar klara, men ängeln finns kvar och fortsätter att beskydda mig. Och kvar finns även en låda, en tom låda att börja samla nya härliga minnen i.
Hade tänkt att jag skulle plockat ur stenen direkt när jag kom hem från första behandlingen, men orkade inte och tänkte att det är bättre att plocka ur den när jag mår bättre, när gifterna gått ur kroppen och jag är på väg uppåt igen. Som förra veckan, men hann aldrig göra det innan det där brevet dök upp och vände upp och ner på tillvaron... Men nu, nu har den åkt ur lådan och är borta för alltid. Den första omgången är färdig! Den här lådan betyder något alldeles speciellt för mig. Tänk att en människa som man inte kännt så länge tänker på just mig. TACK för allt du och din familj gör för mig. ❤️

Jag var och handlade mat idag, sådär som vanligt. De andra veckorna har jag inte orkat eller vågat för att slippa undvika så mycket smitta som möjligt. Känns skönt att kunna göra lite vanliga saker emellanåt. Trots att sommaren inte på något sätt blir ”vanlig”.
Jag var även en sväng på vårdcentralen och tog blodprov som ska följas och se så de är bra för att få nästa omgång med cytostatika nästa vecka.

Startade även datorn idag, det var ett tag sedan sist nu, och ska försöka redigera lite arbeten jag har kvar att göra nu när jag mår ganska bra, för nu tror vi på en bra och lugn vecka!

Kram på er!

Kommentera gärna:

  • Karin • 1 juli 2019 21:46:09
    Jag tycker du är helt fantastisk hela din familj . En bra sak med en låda med stenar som man tar bort allteftersom . Förresten ; så fin du blev i perukkraaaam / Karin

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln