logga guld2

Fäller hår

Hej på er! Söndag morgon här och det har varit några sköna dagar sedan sist jag skrev. I fredags så fyllde vår äldsta tjej 13 år. Helt galet vad tiden går! Det firades såklart med tårta, paket och skönsång på morgonen. ;) Sedan packade vi med picknik och efter en sväng förbi vårdcentralen (för att lägga om picc linen, slangen i armen, och även ta prover ur den) så åkte vi till Hjo. En mysig liten stad. Barnen badade i bassängen de har där och sedan blev det glass på Moster Elin, ett måste när man är i Hjo.

På vägen hem åkte vi o hämtade maten vi beställt till kalaset vi skulle ha på kvällen. Tilda ville göra sin egna tårta så det fick hon såklart. Både god och fin blev den! Så jag behövde inte fixa alls mycket med maten.

Själv har jag mått bra men i torsdags tappade jag de första stråna från håret och i fredags o lördags fällde jag mycket. Bilden är från morgonborstning av håret i lördags. Så nu är det nära att klippa av det och ta fram peruk och turbanerna. Det känns såklart jobbigt men det ska samtidigt bli roligt att testa peruken på riktigt, utan eget hår under. Man hör ju att folk tycker de klias och blir varmt, snart blir det upp till bevis. :)

Ikväll ska vi lämna barnen hos farmor o farfar, där de ska vara under några dagar samtidigt som jag är i Linköping. De kommer även träffa kusiner så de kommer nog få roligt.
Men första blir det packning idag för barnens ”semester” och lite städning, och även lite utskrivning av bilder till kund. Snart är sista bröllopet färdigt för leverans och då ska jag ta itu med alla barn och famijebeställningar. Hoppas jag kan jobba lite även efter denna kuren så det kan bli klart.

Ha en fin söndag!
Kram

Kommentera gärna:

  • Pernilla • 8 juli 2019 21:21:52
    ❤️❤️❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln