logga guld2

Fäller hår

Hej på er! Söndag morgon här och det har varit några sköna dagar sedan sist jag skrev. I fredags så fyllde vår äldsta tjej 13 år. Helt galet vad tiden går! Det firades såklart med tårta, paket och skönsång på morgonen. ;) Sedan packade vi med picknik och efter en sväng förbi vårdcentralen (för att lägga om picc linen, slangen i armen, och även ta prover ur den) så åkte vi till Hjo. En mysig liten stad. Barnen badade i bassängen de har där och sedan blev det glass på Moster Elin, ett måste när man är i Hjo.

På vägen hem åkte vi o hämtade maten vi beställt till kalaset vi skulle ha på kvällen. Tilda ville göra sin egna tårta så det fick hon såklart. Både god och fin blev den! Så jag behövde inte fixa alls mycket med maten.

Själv har jag mått bra men i torsdags tappade jag de första stråna från håret och i fredags o lördags fällde jag mycket. Bilden är från morgonborstning av håret i lördags. Så nu är det nära att klippa av det och ta fram peruk och turbanerna. Det känns såklart jobbigt men det ska samtidigt bli roligt att testa peruken på riktigt, utan eget hår under. Man hör ju att folk tycker de klias och blir varmt, snart blir det upp till bevis. :)

Ikväll ska vi lämna barnen hos farmor o farfar, där de ska vara under några dagar samtidigt som jag är i Linköping. De kommer även träffa kusiner så de kommer nog få roligt.
Men första blir det packning idag för barnens ”semester” och lite städning, och även lite utskrivning av bilder till kund. Snart är sista bröllopet färdigt för leverans och då ska jag ta itu med alla barn och famijebeställningar. Hoppas jag kan jobba lite även efter denna kuren så det kan bli klart.

Ha en fin söndag!
Kram

Kommentera gärna:

  • Pernilla • 8 juli 2019 21:21:52
    ❤️❤️❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marie » Det värsta hände...:  ”Men åhh.. vet inte vad jag ska skriva ,men vill skicka massa styrkekramar till d..”

  • AnnBritt » Det värsta hände...:  ”Tankarna i Ekefall går till Lockarp ikväll när vi läst dina rader. Vi ber för e..”

  • Alfhild o Sten » Det värsta hände...:  ”Ibland förstår vi inte det som sker,men vi känner med dig vad du och din familj ..”

  • Anna » Det värsta hände...:  ”Stora varma styrkekramar till dig och din familj❤️ Alla ord känns så fjuttiga, m..”

  • Annelie » Det värsta hände...:  ”❤️❤️❤️Skickar dig och familjen massor av styrkekramar❤️”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln