logga guld2

Fel ställe att träffas...

Nu är jag inne på min sista påse cytostatika för denna omgången. Efter den får jag dropp för att skydda slemhinnor i kroppen i 12 timmar, så imorgon bitti är jag nog fri från dropp o slangar igen. Ska bli skönt, räcker med pumpen jag har.
Det blir mycket springande till toaletten för att kissa när man får så mycket dropp. Denna gången ligger jag på ett rum där man vanligtvis under sommartid tar emot patienter som bara är inne över dagen för att få sitt dropp. Nackdelen med detta rummet är att det inte finns toa på rummet men den är precis utanför och paxad för bara mig, så det känns bra ändå. Det är överfullt här så min rumskompis blir nu hemskickad för att få in nya patienter som behöver sin cytostatika. Tråkigt för henne att hon får åka hem då hon har så ont i ryggen, troligtvis diskbrock, och inte har fått ordning på smärtan än, men det är ju lite fel avdelning att utreda det. Sedan finns såklart cancerdiagnos också så därför har hamnade hon här.

Själv mår jag nog ganska bra, trött efter att varit speedad av kortisontabletter mot illamående även denna gången, men sov lite mer än första natten förra gången. Min rumskompis hostade och var också vaken nästan hela natten så idag är vi båda lite sega. Lite illamående till och från, men hanterbart, har jag kännt av.
Eftersom jag får ganska många kortisontabletter idag också så är det svårt att koppla av under dagen med, så nu har jag redigerat lite bilder, får se om det blir några fler.

Även om det var på ”fel ställe” vi träffades på igår så var det väldigt roligt att få prata lite med Erica. Isabelle och Nova är klasskompisar och bästa vänner (och pojkvän, det ska börjas i tid ) med två av Erica o Christoffers barn. Så vi har lärt känna varandra när våra barn började i Rosenholmsskolan i Forserum. Fantastiskt fin familj Så glad att våra vägar korsades! Men det är ju lite fel/konstigt/stört, jag vet inte vad man ska använda för ord, att träffas på samma avdelning i Linköping när hon besöker anhörig...

Nu åkte rumskompisen så får vi se vem jag får bo med tills imorgon.

Kram på er!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln