logga guld2

En skön vecka

Nu var det länge sedan jag uppdaterade. Jag är nu inne på tredje veckan, den veckan jag antagligen kommer må som bäst innan det är dags för en ny omgång med cytostatika nästa vecka.

Veckan som varit har jag varit i Gullbranna utanför Halmstad. På tisdagen kände jag att jag var pigg nog för att köra ner dit. För var dag som gick blev jag piggare och mindre illamående och i slutet av veckan kändes det ganska som vanligt igen.

Skillnaden på denna gången och förra är att jag känt av illamåendet längre och att smaklökarna tog längre tid att repa sig. Jag känner inte av de allra stakaste smakerna än, så får väl se om de kommer tillbaka innan nästa omgång. Tex om man biter på en citron är den inte lika sur som vanligt.

Det var SÅ, SÅ skönt att vara hemifrån ett tag. Jag försökte verkligen koppla bort allt som har med sjukhus, mediciner, omläggningar och allt annat som har med cancern att göra. Visst dyker tankar upp, det går ju inte komma ifrån och när håret är borta och ett stort sår på benet går det ju inte att ”dölja” för mig själv heller, men så mycket som möjligt försökte jag ändå bortse det och det gick ändå ganska bra.

Igår kom vi hem och idag började verkligheten igen. Kl 8 var det provtagning och omläggning av picclinen på vårdcentralen i Nässjö och direkt därifrån till Linköping för omläggning.
Det luktar ganska illa om såret, svampen som ligger i och sårvätska, efter några dagar. Så det var vekligen skönt att få det omlaggt. Och det läker fortfarande, så otroligt skönt. Det känns som det finns hopp om att någon gång i framtiden bli av med min pump och väska.
På vägen hem stannade Sven o jag och åt lunch på Rudenstams. Supergott och trevligt!

Nu hoppas vi på en fin och bra vecka.
Ha det så gott, kram!

Kommentera gärna:

  • Britt • 22 juli 2019 22:45:14
    Skönt för dig att du fick byta miljö några dagar. ☀️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln