logga guld2

En skön vecka

Nu var det länge sedan jag uppdaterade. Jag är nu inne på tredje veckan, den veckan jag antagligen kommer må som bäst innan det är dags för en ny omgång med cytostatika nästa vecka.

Veckan som varit har jag varit i Gullbranna utanför Halmstad. På tisdagen kände jag att jag var pigg nog för att köra ner dit. För var dag som gick blev jag piggare och mindre illamående och i slutet av veckan kändes det ganska som vanligt igen.

Skillnaden på denna gången och förra är att jag känt av illamåendet längre och att smaklökarna tog längre tid att repa sig. Jag känner inte av de allra stakaste smakerna än, så får väl se om de kommer tillbaka innan nästa omgång. Tex om man biter på en citron är den inte lika sur som vanligt.

Det var SÅ, SÅ skönt att vara hemifrån ett tag. Jag försökte verkligen koppla bort allt som har med sjukhus, mediciner, omläggningar och allt annat som har med cancern att göra. Visst dyker tankar upp, det går ju inte komma ifrån och när håret är borta och ett stort sår på benet går det ju inte att ”dölja” för mig själv heller, men så mycket som möjligt försökte jag ändå bortse det och det gick ändå ganska bra.

Igår kom vi hem och idag började verkligheten igen. Kl 8 var det provtagning och omläggning av picclinen på vårdcentralen i Nässjö och direkt därifrån till Linköping för omläggning.
Det luktar ganska illa om såret, svampen som ligger i och sårvätska, efter några dagar. Så det var vekligen skönt att få det omlaggt. Och det läker fortfarande, så otroligt skönt. Det känns som det finns hopp om att någon gång i framtiden bli av med min pump och väska.
På vägen hem stannade Sven o jag och åt lunch på Rudenstams. Supergott och trevligt!

Nu hoppas vi på en fin och bra vecka.
Ha det så gott, kram!

Kommentera gärna:

  • Britt • 22 juli 2019 22:45:14
    Skönt för dig att du fick byta miljö några dagar. ☀️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln