logga guld2

En kram

Lördag kväll. Vilka underbara dagar vi haft! Jag älskar värmen och jag har mått som vanligt nu så jag har verkligen kunnat njuta, även om jag passat på att jobba lite o redigerat de sista bilderna till kunder som beställt.
Kvällen ikväll var helt fantastiskt skön. Varmt och gott. Syrsor som låter, kubb med familjen, barnen som badar och badar igen och tar nattbad i mörkret innan vi åker hem. Innan dess har vi hunnit spela spel, ätit pulled pork och godis såklart. Det är ju lördag ändå. Och stickat lite.

I tisdags var jag hos tandläkaren. Jag visste inte om jag skulle gå eller inte. Tandläkaren är ju inte favoritstället precis och jag visste inte om jag skulle klara att laga hål eller vad som kan tänkas behövas göra. Jag mår ju som bäst var tredje vecka och då ska man passa in så det funkar med ny tid då. Ja många bortförklaringar kan man komma på. Samtidigt som det kan vara bra o kolla igenom tänderna nu när man håller på med cytostatikan och hela kroppen påverkas på något vis. Så jag tog på mig min turban och åkte, tänkte att det var smidigare med den än med peruken när man ligger där och de grejar i munnen. Det var första gången, förutom på onkologen då, som jag åkte hemifrån med bara turban. Det var ett steg att bara göra det. Hemma går jag alltid med turban, så mycket skönare än att ha på peruken, även om jag gillar peruken också. Men det är ju så det är, det finns inget hår och jag skäms inte över det. Samtidigt tar det ändå emot lite att bara använda turban, folk tittar ju, det kan man inte komma ifrån.

Ialla fall så kom jag iväg till tandläkaren och fick träffa en fantastisk tandsköterska. Hon var verkligen förstående och hon visade där hon opererat bort ett malignt melanom och innan jag gick därifrån, med ”godkännt” i munnen, så undrade hon om hon fick ge mig en kram. Jag tänker fortfarande på det ibland. En kram kan betyda så mycket. Så tacksam att jag träffade henne, att jag gick till tandläkaren och allt gick bra.

Har även träffat fina vänner i veckan. Så skönt att bara kunna sitta ner och prata om allt mellan himmel och jord. Då mår man bra, där och då var det en härlig stund på jorden.

Ja en fin vecka har det varit, och än är den inte slut. Imorgon åker äldsta dottern på läger. Och vi verkar få ännu en varm och skön dag att njuta av. ☀️

Glöm inte att krama om varandra!
Kram kram

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln