logga guld2

Omläggning igen

Nu har det gått några dagar hemma och jag börjar repa mig. Lite mindre illamående denna gång, men väldigt jobbigt med maten. Att inte känna smak och att viss mat associerar med illamående. Det är så jobbigt. Jag vet att jag skrivit det innan men det går nog inte föreställa sig det.

Igår tog jag mig upp ur soffan/sängen o jobbade på fm vid datorn och efter det gjorde jag lunchen. Sven har blivit jätteförkyld och ville inte vara där jag är och än mindre fixa mat till mig. ;) Och idag hade han feber. Hoppas, hoppas jag klarar mig från feber!! Än så länge går det bra i alla fall. 36,9 i morse.
Fixade lite med frysen igår vilket ledde till storstädning och urfrostning av alla frysar så nu finns plats att fylla frysen med kräftor som snart ska fiskas.

Idag har jag varit på vårdcentralen i Nässjö och lagt om såret igen. Vid varje omläggning har jag tagit en bild och när man jämför dagens bild med den förra veckan så ser man skillnad. Och då har kroppen fått nya cellgifter. Inget gör mig så glad just nu som när man ser hur det läker och slutet på att kanske slippa ha en 1,5 kg klump att dra omkring på 24/7 är närmare än det aldrig varit. :)

Kom inte ihåg om jag skrev i förra inlägget att det nu är dags för röntgen igen. På torsdag 8/8 är det dags för lungröntgen. Ber om friska och fina lungor! Och på måndag 12/8 är det dags för MR röntgen på benet. Denna röntgen är en extra röntgen. Förra gången fick vi ju besked om att det växte mer cancer i benet enligt läkarna i Eksjö, men efter att läkare i Linköping kollat på bilderna avslogs misstanken. Men eftersom man vill kolla upp det igen så antar jag att de ändå är lite oroliga över det... Det blir hemska dagar innan man får reda på svaret och denna gång kommer jag inte åka hem från Linköping utan att de kollat om provsvaren kommit. För det verkar vara väldigt svårt att ge ett svar på röntgen tydligen eller det är ingen som gör det, om det inte är akut o allvarligt då... och det får det inte vara denna gång.

Hej hopp!
Vi hörs!!
Kram

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln