logga guld2

Snart dags igen

Då var dagen kommen då det är dagen innan planerad inläggning av behandling nr 4 av cytostatikan. Det är även dagen innan skolan börjar för barnen efter ett långt sommarlov och jag tror de ändå haft ett bra sommarlov trots allt.

Ni som följt mig på min privata instastory vet vart vår minisemester gick.
Vi stannade till i Söderköping, åt världens godaste och största glassar. Sedan åkte vi vidare till Värtahamnen i Stockholm och gick på båten. På kvällen stod maten uppdukad och det var bara att äta så mycket man orkade med solnedgången precis utanför fönstret. Efter en natts sömn vaknade vi upp i Tallinn, åt frukost och gick av båten. Tallinn har bla en väldigt fin gammal stad, med ringmur runt och lite olika kyrkor o byggnader och gamla vackra hus. Där gick vi runt under dagen och hade det mysigt. Det fanns massa fina hantverk och jag fastnade för deras stickade koftor som var så fina. Så en bolero fick följa med hem och mössa o vantar till barnen.
På kvällen var det dags att gå ombord igen och vi fick mat ombord igen men denna gång satt vi längst fram på båten så vi hade ännu bättre utsikt och såg solen gå ner igen. Så med magen full av räkor och lax och allt vad som fanns så somnade vi gott även denna natt. Vaknade kl 4 av att något var annorlunda, motorerna på båten lät mycket högre än de brukade. Och folk som gick ute i korridorerna. Hann fundera på om det hänt något med båten och om vi skulle sjunka. Ett meddelande gick ut i högtalarna som var på finska tror jag. Kom på att man kunde se hur båten åker på tv så satte på den och såg att vi var i Mariehamn. Så det var därför motorerna lät lite mer för de bromsade eller backade nog och folk som skulle av där var på väg till utgångarna. Så sov vidare och åt sedan frukost när vi var i Stockholms skärgård. Det tar flera timmar att åka igenom den, så vackert att se alla öar och små hus och även stora hus.
När vi gått av tog vi tunnelbana till gamla stan och sedan gick vi in på slottet efter att den beridna vaktparaden gått förbi.
Efter slottsturen var jag trött i benet efter alla trappor och allt vi gått så då blev det lunch och lite vila. Innan vi åkte hem så tog vi en sväng i lite affärer också.
Så en väldigt trevlig liten semestertripp blev det. Vi hann med väldigt mycket på några få dagar, mellan mina besök på vårdcentralen. Så skönt att komma iväg lite och glömma bort vad det är som händer just nu...

Jag har fortfarande inte fått några svar på röntgen jag gjirde på lungor o ben. Däremot togs en odling i måndags när jag la om benet. Det luktar ju lite om det och det rann faktiskt ut var ur ett av såren. Så de tog en odling på det och det visar sig växa bakterier. Så imorgon när jag ska lägga om benet i Linköping ska läkarna där ta ställning till om jag ska få en antibiotilakur. Så frågan är ju om onkologen tycker att det är ok att starta behandling 4 nu. Mitt infektionsvärde, crp, var lite förhöjt vid förra behandlingen och jag vet inte vad fredagens prover visade. Så jag räknar med att ev inte få stanna imorgon, får se vad de säger vid inskrivningen.

Idag ska vi packa skolväskorna, handla mat och städa iordning lite och jag ska packa min väska ifall det blir behandling. Sven o jag åker 6.30 och barnens farmor o farfar kommer och skickar iväg barnen till skolan med skolbussen och tar emot dem när de kommer hem. För förhoppningsvis får jag vara kvar så jag sedan kan plocka bort sten nr 4...

Hoppas att ni alla har haft en fin och härlig sommar med semester eller sommarlov, och även om ni jobbat hela sommaren hoppas jag att ni kunnat njuta lite ändå av sommarvädret. Nu känns det som vi går mot höst och kan bocka av sommaren av detta år. Ja för detta år bockas av bit för bit, ett år jag vill helt bocka av och klara av och börja ett nytt friskt år.

Kram kram

Kommentera gärna:

 • Britt • 20 augusti 2019 08:41:53
  Så härligt att ni kom iväg ett par dagar. Ser härligt ut på bilderna du delar med dig av. Hoppas det blir enligt planerna idag. Kram
 • Annica Axelsson • 20 augusti 2019 06:45:46
  Vilka mysiga dagar. Hoppas verkligen att du får stanna håller tummarna

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Annelie Ahlberg » En liten uppdatering:  ”Jag har tänkt så mycket på dig och din familj dom senaste dagarna❤️ Jag skickar ..”

 • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

 • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

 • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln