logga guld2

Bort med sten nr 4

Hej!
Jag är nu sedan i torsdags hemma igen. Jag åkte hem efter en behandling som funkat bra och kl 9 på morgonen var jag frikopplad från slangen och droppställningen jag får dra runt på. Och det var nästan då som man kände hur fri man var även från pumpen, eftersom jag blev fast i droppställning strax efter pumpen försvann i tisdags.

Jag har mått väldigt lite illa denna gång, superskönt, men klarar inte av sjukhusmaten alls. Det är tur att det finns fil, youghurt, kräm mm att äta också så man får i sig något. Sedan finns det mackor och fika med, så man blir ändå inte svälltfödd.

MEN det ända jag tänker vid varje behandling, är vad för mat blir det på vägen hem. ;) När tom. Max och chopchop låter så gott! Och när man då stannar på tex Rudenstam eller Kroatorpet istället så är man ju i himmlen. ;) För det är då sista gången på en vecka ca som jag känner hur gott det smakar med mat. Även om smaklökarna redan fått ta lite stryk.
I torsdags innan hemgång var vi tillbaka på ortopedmottagningen med deras fantastiska personal. De bytte förband och spolade såren men det kom inte ut något var och såren såg fina ut, och det hade inte kommit något särskilt i förbanden. Så det var bara att lägga på nya förband och vinka hej då till tisdag då vi ska upp igen, läkaren ska kolla på det då och hoppas, hoppas jag får åka hem utan pump då med!!

Sedan intog vi Eklällan. Det var där vi åt en fantastisk dagens en annan gång. Denna gång blev det pizza. Alltså, SÅÅ goood. Tunn och krispig och inte för mycket ost/fett. Utan helt perfekt. Beställde också en hamburgetallrik, alltså jag åt inte allt själv :) Sven o jag delade. Men det var hamburgare och såser de gjort själva, inget halvfabrikat här inte. Jag kan verkligen rekomendera detta ställe om ni är i Linköping. Till väldigt humana priser också.

Sedan for vi hem och tänker på torsdagen när jag är ute o går, att jag bara måste inbillat mig att jag blir så trött hemma några dagar, när jag känner mig så pigg just där o då.
Men nä, soffan blev visst platsen där jag tillbringade många timmat i fredags. Men orkade göra lite mat ändå.

Nu är det lördag och jag har sovit ganska bra, vaknade i soffan i natt och gick o la mig i sängen men var vaken ett par timmar innan jag somnade igen. Men var gör väl det. Det sover jag nog snart igen. ;)

Ha en fin helg alla! Nu kastar jag bort ännu en sten och nu är bara 2 kvar.
Kram kram

Kommentera gärna:

  • Martina • 24 augusti 2019 11:29:38
    Tänker på dig!
    Kram med kraft och energi! ❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

  • Monika Sohlberg » Snart ny behandling :  ”Tänker på dig och din familj. Många kramar till er allihop ❤️❤️❤️.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln