logga guld2

Lite som hänt under veckan

Oj vad tiden går! Redan söndag. Och eftersom kontot blivit ”hackat” vet ni ju att jag fyllt år. :) Så denna veckan har jag firat en del. Det började redan i tisdags kväll då jag var på tjejträff. När jag kom till Hanna hade hon pyntat med ballonger som det stod 40 på och det blev både tårta och paket. Det blev en sen kväll/ natt så jag hann till och med bli 40 på riktigt innan jag var hemma igen. :)

På morgonen blev det sång, paket, frukost o tårta på sängen. Sedan blev det lunch i Jkpg med Sven och på em kom mamma o pappa över på lite fika o tårta.
När Sven fixat klart i ladugården på em så blev det Pinchos med familjen.

Idag söndag firades jag igen med lunchbuffe på Ullinge och tårta hemma hos oss.
Så nu är jag nog färdigfirad för den här veckan. ;) Och ingen åldersnojja ännu, vet inte om jag kommer få det utan kommer nog njuta varje år jag får fylla ett år till istället...


Denna veckan har ju även varit veckan innan behandling och jag har mått bra förutom lite trött på em så det har blivit en och en annan tupplur. Eller så beror det på att man blivit gammal nu. ;)
Jag är glad över att jag denna omgång är den omgång då jag mått minst illa och att magen klarade 14 dagars pencillinkur.
Såret har lagts om på vårdcentralen i Nässjö över sommaren men i måndags var jag i Forserum igen och för omläggning och träffade Christine igen. Det var roligt att träffa henne o visa upp hur mycket det läkt sedan hon såg det sist. Vid omläggningen började ena såret blöda en massa. Alltså det var blod under hela benet på britsen. Men Christine stoppade det hela och sedan har det varit lugnt efter det. Det som är kvar att läka nu är förutom det långa snittet mitt över där lårmuskeln satt, ett litet hål på sidan av benet, där de öppnade upp för att ta ut en fettknöl jag haft sedan länge. Utifall att... men det var ingen farlig knöl, men som sagt där blev det ett snitt också men nu är det bara ett litet hål kvar att läka. Det var från det hålet det började blöda då.
I fredags tog jag prover som vanligt inför behandling. På tisdag är det ju dags igen. Omgång 5. Efter det är det bara en gång kvar med cellgifter!!

Bifogar lite bilder från veckans firande.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln