logga guld2

Dagen innan nr 5

Tänk att min nersatta kropp klarade förra omgången med förkylning när Sven, Tilda o Isabelle var förkylda. När jag kom hem efter denna omgången så var det Novas tur att vara förkyld men jag klarade mig även denna gången. Nu är det bara några timmar kvar till behandling nr 5 och det jag kunde läsa ut av de provsvar jag ser så borde det inte vara något som hindrar att de sätter igång denna omgång som planerat. Crp (infektionsvärdet) har varit något förhöjt tidigare, antar att det beror på infektionen jag haft i såret innan, men nu var det ganska bra, nere på 7.

Mina ögonfransar har nu ramlat av en efter en så nu är det inte många kvar. Har köpt några lösögonfransar men inte hittat de ”perfekta” ännu. Vill ha ganska naturliga. Sedan vet jag inte om de kommer sitta på bra ifall alla fransar ramlar av. Jag brukar aldrig ha eyeliner i vanliga fall men har köpt ett par pennor nu då jag tycker känns bättre med lite svart runt ögonen nu när det inte finns så mycket fransar att måla.
Det som är skönt är att de inte ramlade av direkt efter första behandlingen, nu känns det som de snaaart kommer att växa ut igen. Och jag hoppas de blir lika långa o fina som de var innan.

Vi åker kl 7 imorgon och det blir som vanligt ett besök på ortopedmottagningen först för omläggning av såret. Sven stannar kvar över dagen som vanligt med mig, så imorgon får jag sällskap. Så det blir ju bara onsdag som jag är själv och hoppas kunna åka hem på torsdag fm som tidigare. Kanske blir omläggning av såret först innan vi åker hemåt.

Sven har jobbat ute länge idag (igen), men nu kommer han nog snart in hoppas jag. Klockan närmar sig 22.00 och vi behöver göra min bokföring ikväll också innan vi kan lägga oss.

Vi hörs nog snart igen, tänkte berätta lite mer om min framtida studio. Får se om jag orkar skriva lite på onsdag om den.
Kram kram

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln