logga guld2

Behandling nr 5

Nu har jag kommit in på sista påsen med cytostatikan för denna omgång. Klar med den om 8 timmar och sedan är det 12 timmar med vätska och något som ska skydda slemhinnor som blir väldigt utsatta av cytostatikan.

Denna gång fick jag eget rum. Delvis väldigt skönt, särskilt idag när man är trött. Lite dåligt med sömn i natt också som vanligt när jag är här, men blir ju inte störd av någon annan och deras pump och larm och hjälp i alla fall. Så det var skönt.

Såret lades om igår och det såg fint ut, halva långa såret är läkt. Men mellan det långa såret och de två hålen som nu bara är ett växer det en knöl. Så läkaren tog en nål, efter att ha kollat röntgenbilderna, för det är klart man blir orolig att det är mer cancer som växer där även om jag igentligen inte tror det, så finns det där i bakhuvudet. Men han sa att det var flera cm marginal och när han drog ut i sprutan så kom det ut något gojs. Och det hade det ju inte gjort heller om det var en tumör så han var inte orolig över det. Skönt att kunna släppa den tanken. Det skickades på odling så får vi se om det behövs någon antibiotika för det.
Imorgon blir det omläggning igen innan jag åker hem. Så om ett dygn är jag förhoppningsvis härifrån och har bara 1 omgång kvar!
Kram

Kommentera gärna:

 • Louise • 11 september 2019 22:21:57
  Ska ju stå ni, inte vi
 • Louise Westerholm • 11 september 2019 22:19:39
  Hej Annelie, så kul att vi köpt detta Behöver ni hjälp med måleri eller tapetsering så hör gärna av er. Jag är ju målare så finns om det behövs för er! Jag är väldigt billig hihi. Lycka till och styrkekramar skickar jag till er..

  Kramar
 • Karin • 11 september 2019 20:56:14
  Gläds med Er !framför allt med sista behandlingen och den ”nya” studion. Planering av tapeter, färger , inredning. Åhhhh , så kul. Tänk , vad mycket att se fram emot ! ”

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln