logga guld2

Den nya studion

Jag lovade ju lite info om min nya studio i ett tidigare inlägg. Så lite mer kommer här!

Det började ju egentligen för flera år sedan när jag funderade på om jag skulle skaffa en lokal i Nässjö. Dels för att komma närmare kunderna och för att få lite mer utrymme. Men så gillar jag att jobba hemifrån och kunna äta lunch med Sven. Så det blev inget med det. Men en annan tanke dök upp samtidigt och det var missionshuset i Källeryd. Det ligger ca 1,5 km hemifrån, så då känns det ändå som att jobba hemifrån. Såklart ville jag inte att det skulle läggas ned, men nu var de så få kvar att det beslutades ändå att det skulle bli så. Trist så klart. Jag är själv ”uppvuxen” där och gått i söndagsskola och till och med varit väldigt ung söndagsskolledare. Så missionshuset betyder mycket för mig.

När då möjligheten att köpa stället kom ut, mitt när jag mådde som sämst och det var knappt att vi orkade lägga ett bud. Men det vore ju dumt att inte göra det när det ändå funnits i min tanke så länge, att sumpa drömmen, så ett anbud blev lagt. Som tur var!
För de beslutade ju att vi fick köpa det! Trodde inte det var sant!! Så roligt!

Så nu planeras i huvudet tapeter o färger och hur det ska bli i studiodelen. Studion kommer vara i kyrksalen med högt i tak och det har jag saknat nu. Det kommer finnas plats för större familjer/släkt att ta bilder inomhus i fall vädret är dåligt ute och det kommer ge plats att vara mer kreativ.
Det kommer finnas mer plats för förvaring och plats i ett annat rum att sitta ner och titta på produkterna. Även kök och en liten toa. Och sedan finns det en hel ovanvåning till. :)

Har ni frågor eller önskemål om saker ni saknat i gamla studio så skicka gärna mail el pm så jag vet.

Det kommer bli skönt att få tillbaka vårt ”finrum” så när vi har bjudningar kan sitta på nedervåningen. Det blir toppen!
Den 1:a januari tar vi över missionshuset och då påbörjas lite renovering innan det är dags för invigning. Och jag hoppas kunna börja jobba lite smått igen i början på nästa år någon gång. För detta köp känns lite som att handla i tro, att jag kommer bli frisk och alla elaka cancerceller är borta.

Sist vill jag och Sven tacka alla i församlingen som gjort vår dröm till verklighet!!! En extra kram till er! Det är ett stort förtroende och vi ska förvalta den väl och vi är så tacksamma. :)


Kommentera gärna:

 • Anna • 13 september 2019 00:17:01
  Så fantastiskt roligt! Kram
 • Elin • 11 september 2019 21:03:21
  åh wow! så spännande!! kraam❤️❤️
 • Britt • 11 september 2019 18:08:32
  Så härligt mitt i allt jobbigt. Fint att det får stanna hos er som är så nära.Skönt få planera och tänka goa tankar. Snart är du där. Kram❤️
 • Marie P • 11 september 2019 17:22:52
  Wow, vad roligt! Att det blev Missionshuset är ju så fantastiskt att det måste vara meningen. Gud är god! Stora kramar

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln