logga guld2

Mellan nr 5 och 6

Det har visst gått ett tag sedan senaste inlägget. Det blev uppenbart när en vän hörde av sig och var orolig och undrade om jag mådde bra. Tänk om alla brydde sig om varandra på detta vis, då skulle nog världen se annorlunda ut. En bättre värld.

Och ja, jag mår brs och har mått bra sedan förra behandlingen och det är väl det som gjort att jag inte bloggat. Jag har inte mått så illa, eller knappt inget alls och varit piggare snabbare än tidigare. Så jag har grejat och gjort saker under dagarna och på kvällen när jag hamnar i soffan så har energin tagit helt slut och jag har inte orkat blogga.

Så tänkte samanfatta lite vad som hänt under de här tre veckorna.
• Vi börjar med det tråkiga, när jag en dag fick reda på att en nära person har fått cancer. :( En person som kommit med bullar och skickat kort. Och tänkt på oss och bett för mig. Så orättvist att se fina personer bli drabbade. Jag tänker på dig och hoppas allt blir bra efter din operation.
• En annan sak som hänt är att jag fått tid till att komma på föreberedelserna som ska göras inför strålningen.
En remiss är också skickad till sjuktransporter då jag kommer åka buss mellan Ryhov (Jönköping) och Linköping. Jag ska dit den 7/10 och då får jag tiden för strålning, vad jag kan få för biverkningar och info om hur det kommer gå till. Det kommer bli 25 st gånger med strålning och det kommer ta 5 veckor.
• Vi har firat pappas 70-årsdag. Så glad att kunna vara med och må bra.
• Benet har blivit omlaggt 2 ggr i veckan och nu är det inte mycket kvar att läka. :)
• Jag har tagit de sista proverna inför den sista cytostatikabehandlingen. Hoppas bara de är bra nu, men annars hade de väl hört av sig...

Ja imorgon är det dags igen. Behandling nr 6. Den sista cytostatikabehandlingen. Hoppas verkligen att allt är bra och jag får påbörja den imorgon så jag kan sätta ett check ✔️ på den. Det vore så otroligt skönt.
Så jag avslutar här och lovar att höra av mig imorgon eller på onsdag hur det gick.

Kram kram

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marie Pettersson » Trevlig helg!:  ”Trevlig helg till er också! Kram”

  • Annica Axelsson » Hemkommen men inget firande...:  ”Skönt en del av behandlingen är över tänker o ber för dig/er”

  • Marie P » Sista påsen:  ”En milstolpe som du längtat efter! Gläds med dig! Stora kramar❤️”

  • Meriem Svensson » Gravidfotografering vinter och snö:  ”Hej! Jag är intresserad av gravidfotografering med min man och våras barn också...”

  • Britt » Snart klart...:  ”Måste kännas bra att allt har fungerat enl planen. Klarat dig från smittorna som..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln