logga guld2

Snart klart...

Hejsan!
Nu kan jag skriva att jag klarat mig från förkylning och andra sjukdomar sedan starten på cytostatikabehandlingen. Alltså den 18:e juni. Och alla prover har varit godkända alla gånger. Så fantastiskt skönt att kunna starta alla behandlingar på de tider jag fått. Alltså har tiden blivit den kortaste den kunde bli. Och med det förstår ni kanske att behandlingen kom igång även idag. 1 dropp är redan klart. Det hemska röda. Så nu är det 3 genomskinliga kvar. Och jag mår okej. Bara lite seg o trött men annars ok.

Innan vi gick till onkologavdelningen så var vi på ortopedmottagningen för att lägga om såret. Och det fortsätter att läka och nu blev det omläggning om en vecka. Det har ju varit omläggning 2 ggr i veckan sedan pumpen togs bort så det är framsteg att förlänga omläggningen. Det hade tillkommit en ”varplutt” på ett ställe men den togs bort o det blev helt rent, dock lämnade det kvar ett litet hål. Så nu har jag två små, små hål och ett hål under huden som för tre veckor sedan var 3,8 cm och nu var den ca 1 cm. Det närmar sig färdigläkt får vi hoppas!

Många hälsningar från rum 19, onkologavdelningen i Linköping!

Kommentera gärna:

  • Britt • 1 oktober 2019 22:18:35
    Måste kännas bra att allt har fungerat enl planen. Klarat dig från smittorna som härjar runt dig är ju otroligt. Krama om. ❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln