logga guld2

Snart klart...

Hejsan!
Nu kan jag skriva att jag klarat mig från förkylning och andra sjukdomar sedan starten på cytostatikabehandlingen. Alltså den 18:e juni. Och alla prover har varit godkända alla gånger. Så fantastiskt skönt att kunna starta alla behandlingar på de tider jag fått. Alltså har tiden blivit den kortaste den kunde bli. Och med det förstår ni kanske att behandlingen kom igång även idag. 1 dropp är redan klart. Det hemska röda. Så nu är det 3 genomskinliga kvar. Och jag mår okej. Bara lite seg o trött men annars ok.

Innan vi gick till onkologavdelningen så var vi på ortopedmottagningen för att lägga om såret. Och det fortsätter att läka och nu blev det omläggning om en vecka. Det har ju varit omläggning 2 ggr i veckan sedan pumpen togs bort så det är framsteg att förlänga omläggningen. Det hade tillkommit en ”varplutt” på ett ställe men den togs bort o det blev helt rent, dock lämnade det kvar ett litet hål. Så nu har jag två små, små hål och ett hål under huden som för tre veckor sedan var 3,8 cm och nu var den ca 1 cm. Det närmar sig färdigläkt får vi hoppas!

Många hälsningar från rum 19, onkologavdelningen i Linköping!

Kommentera gärna:

  • Britt • 1 oktober 2019 22:18:35
    Måste kännas bra att allt har fungerat enl planen. Klarat dig från smittorna som härjar runt dig är ju otroligt. Krama om. ❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln