logga guld2

Återbesök knäskål

Dagen idag bestod av återbesök av den brutna knäskålen. Så först blev det röntgen av den, sedan fika. :) Efter fika med smörgås och nyttig apelsinjos med ingefära och gurkmeja så fick jag träffa läkaren på ortopedmottagningen. Ett snabbt besök där bilderna visade sig se bra ut och han var nöjd. Dock var vi inte nöjda över hur artosen satt så han skickade mig till TeamOlmed där jag fick komma in direkt och justera till den. Så skönt och bra. Fantastisk personal hade de där också.

Så nu är ”domen” att jag ska gå med rakt ben, nästan, 0-20 grader böjning var ok, och använda ortosen i 5 veckor till då nästa återbesök blir.

Jag har inte särskilt ont längre, förutom om man tar på knäet, så nu kommer jag nog inte behöva några läkemedel mer, förutom alvedon i så fall. Är så glad för varje medicin som jag inte behöver stoppa i mig mer. Däremot tar jag innohepsprutor varje kväll i 3 veckor till, för att motverka blodpropp nu när jag inte rör mig lika mycket.

Imorgon är det fredag och helgen närmar sig. Hoppas på en mysig helg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln