logga guld2

Återbesök knäskål

Dagen idag bestod av återbesök av den brutna knäskålen. Så först blev det röntgen av den, sedan fika. :) Efter fika med smörgås och nyttig apelsinjos med ingefära och gurkmeja så fick jag träffa läkaren på ortopedmottagningen. Ett snabbt besök där bilderna visade sig se bra ut och han var nöjd. Dock var vi inte nöjda över hur artosen satt så han skickade mig till TeamOlmed där jag fick komma in direkt och justera till den. Så skönt och bra. Fantastisk personal hade de där också.

Så nu är ”domen” att jag ska gå med rakt ben, nästan, 0-20 grader böjning var ok, och använda ortosen i 5 veckor till då nästa återbesök blir.

Jag har inte särskilt ont längre, förutom om man tar på knäet, så nu kommer jag nog inte behöva några läkemedel mer, förutom alvedon i så fall. Är så glad för varje medicin som jag inte behöver stoppa i mig mer. Däremot tar jag innohepsprutor varje kväll i 3 veckor till, för att motverka blodpropp nu när jag inte rör mig lika mycket.

Imorgon är det fredag och helgen närmar sig. Hoppas på en mysig helg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marie » Sjukhusbubblan:  ”Hej, Så glad att jag hittade din blogg. Jag går igenom samma cytostatikabehandli..”

  • Martina » Sjukhusbubblan:  ”Tänker på dig!!! ❤️”

  • Anna » Idag:  ”Så sant. Försök fira och njuta! Gläds med dej! Tack för att du delar med dej av ..”

  • Marie Pettersson » Trevlig helg!:  ”Trevlig helg till er också! Kram”

  • Annica Axelsson » Hemkommen men inget firande...:  ”Skönt en del av behandlingen är över tänker o ber för dig/er”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln