logga guld2

December

Hej på er!
Hoppas ni har haft en fin start på julmånaden. Så mysigt nu med alla ljus överallt och tänk att vi även fick snö till första advent. Men nu har det smält bort här, hoppas det kommer mer framöver.

Nu har jag varit på återbesök hos sjukgymnasten och fick lite nya rörelser att träna på. Det gör att jag kommer få mer styrka i mitt ben och för att kompensera de muskler som är borta. Jag hoppas att träningen även kommer ge mig lite mer böjlighet i knäet. När ortosen låstes upp och jag fick böja på det igen så kunde jag böja 30 grader. Nu igår, kunde jag böja 65 grader. Hade varit bra att komma upp i 90 grader, det får bli mitt mål, tror dock att det kan bli svårt men ska träna o göra mitt bästa för att komma dit.
Jag kommer även träna i vatten sedan när det lilla såret läkt färdigt, vilket det fortfarande inte gjort. Nu har jag lagt om det på vårdcentralen ett par gånger och sist fick jag även influensasprutan. De tyckte att jag inte behövde få infuensan i år också, det räcker med vad jag gått igenom. Så det var väl bra. Brukar inte ha influensa men man vet ju inte nu hur pass bra imunsystemet är efter allt.

Här hemma försöker vi få iordning lite till jul, men det tar mycket längre tid än tänkt, men det är ju fortfarande ett tag kvar till jul. Som tur är. :) Dagarna bara rusar iväg.
Har även träffat jobbarkompisar och kusiner och vänner. Roligt att inte bara fylla dagarna av städning. Men har även kört Sven till tandläkaren som försökte få ut en tand på honom. Det kunde de inte, efter 2,5 timma gav de till slut upp och han fick åka till Ryhov dagen efter istället. Och då kom den ut.
En lördag bakade vi pepparkakor med barnens kusiner och en annan dag blev det lussebullar och saffranskaka här hemma. Idag har barnen gjort fröknäcke och saffransbiscotti.
Varje morgon försöker jag gå en promenad och de sista dagarna har det blivit ca 4 km. Med stavar. Kanske inte låter så mycket men det är precis vad jag orkar just nu och är själv väldigt nöjd med att klara av en så lång runda för mig.
Ja det är väl lite vad som hänt här efter att strålningen tog slut. Och det är skönt att kunna vara hemma och fixa inför julen.

Har även tagit julkort, ja knappt att det blev något i år. Men i sista sekund blev vi inspirerade och fick fram kameran. Bilden är en tjuvkik på när vi höll på o fotade. Slutresultatet kommer senare... ;)
Ha en fin andra advent helg!
KramKommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

  • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln