logga guld2

Knyter ihop påsen

Hej på er!
Nu var det riktigt länge sedan jag uppdaterade något här. Till och med jul har vi hunnit fira! Hoppas ni haft det riktigt bra.
Det har varit fullt upp med att förbereda inför jul med städning, paket, mat och allt som ska göras ni vet. På juldagen hade vi julkalas hos oss och vi är 26 st om alla kommer så det blir ju lite att förbereda. I år visste vi inte riktigt om det skulle bli av men till slut bestämde vi att vi skulle ha det här och det blev verkligen lyckat o trevligt.

Men innan julen kom så har barnen varit med i en julmusikal som vi har i kyrkan varje år. 3 st föreställningar var de med i. Det är alltid så roligt att se o höra, alla är så duktiga!

Såret läker sakta på, nu ser man botten i hålet, det känns bra att det närmar sig slutet av läkningen efter all tid det gått sedan operationen. Jag har också varit på hälsokontroll som man blir erbjuden vid 40 års åldern. Jag hade lite för högt kolestrol så jag har fått tabletter att ta för att sänka det. Det finns i släkten så jag var ganska beredd på detta. Bra när det finns läkemedel som kan hindra stroke och hjärtinfarkt.
Jag har också fått influensasprutan, jag har nog bara haft den en gång tidigare men skönt att slippa oroa sig för att få det i år.

Peruken är nog nu ett minne blott får vi hoppas. Men hade barnen fått bestämma hade den nog fått vara på till sommaren... minst.
Det känns bättre än jag trodde att ha så kort hår som jag har nu. Hade ju kollat upp hårförlängning men just nu är jag nog inte inne på det. Växer bara håret längst upp på huvudet lite mer så kan det nog bli riktigt snyggt. Håret är ganska tjockt tycker jag nog och så har allt hår blivit grått! Finns inget brunt kvar, så det får nog vara grått, vågar inte riktigt färga just nu i alla fall.

Det som kommer hända nu framöver, om allt går som det ska, är att såret läker färdigt, håret växer ut igen, jag börjar jobba lite i februari och jag kommer kontrollröntgas några gånger om året. Förhoppningsvis så är jag frisk - för alltid - från detta. Jag vill nu med detta inlägg knyta ihop allt som hänt under detta år. Att knyta åt påsen och avsluta bloggandet om det här sjuka året. Att jag i nästa inlägg kommer ta upp saker som handlar om mitt jobb istället. Där ni nu kommer få följa resan med min nya studio. Det ska bli så spännande och jag har massa funderingar i huvudet som snurrar runt. :) (Givetvis får ni gärna fråga vilka frågor som helst i fortsättningen och då även om det jag gått igenom under detta år.)

Så vi säger helt enkelt tack o hej för detta år och hoppas på ett betydligt roligare 2020!
Hörs vi inte innan så passar jag på att önska er ett riktigt Gott Nytt År!!!
Ps Bjuder på en dålig bild på mig men med min ”nya” frisyr och en bild med nyckeln och dörren till framtidens äventyr.

Kommentera gärna:

  • Britt • 30 december 2019 09:40:02
    Önskar dig ett riktigt bra 2020. Du har kämpat och gjort det med bravur. Många roliga och spännande projekt ligger framför dig. Hälsa tjejerna att du är så tuff med nya frissan. Tids nog blir det mer att hålla koll på. Kram ❤️

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annelie Ahlberg » En liten uppdatering:  ”Jag har tänkt så mycket på dig och din familj dom senaste dagarna❤️ Jag skickar ..”

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln