logga guld2

Nystart

Ett nytt år har börjat och med det nya möjlighter, som vår 10-åring sa när vi åkte hem från nyårsfirandet i tisdags eller onsdag hade det ju hunnit bli då... Och så är det ju. Jag hoppas verkligen att detta året blir ett fantastiskt år. Jag är så klar med 2019 och hoppas aldrig på ett sådant hemskt år mer.

Så eftersom det nu har blivit 1/1 2020 så har vi nu fått tillgång till det som ska bli vår nya studio. Det känns helt fantastiskt och nästan helt overkligt att det blivit vårt och med alla de möjligheter som det för med sig i och med detta. För det var lite trångt i studion hemma det var det. Och nu tänker jag eller rättare sagt min vapendragare bygga en rejäl fotovägg så stora familjer kommer få rum att fotas inomhus ifall vädret är för dåligt att vara utomhus. Jag tänker också ha några fler olika stationer med olika bakgrund. 

Idag har vi börjat riva estraden i studiodelen och tapeter på några väggar i blivande produkt/visningsrummet. Våra barn har varit med och hjälpt till idag och de har varit så duktiga. Det är så roligt att hela familjen är delaktiga i renoveringen. Namnet Smultronstina står ju trots allt för alla i familjen. S för Sven, T för Tilda, I för Isabelle, N för Nova och A för Annelie. Det blir STINA. Så alla får vara med. :)

För några dagar sedan var TANKESTUDION här och hjälpte mig med lite tips och ideér. Väldigt bra att ha någon att bolla tankar med!

När studion är klar, och det hoppas vi blir någon gång under våren, så kommer jag ta emot bokningar igen. Ser så fram emot att börja fotografera igen! Det blir en riktig nystart med ny studio. :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

  • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

  • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

  • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

  • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln