logga guld2

Nystart

Ett nytt år har börjat och med det nya möjlighter, som vår 10-åring sa när vi åkte hem från nyårsfirandet i tisdags eller onsdag hade det ju hunnit bli då... Och så är det ju. Jag hoppas verkligen att detta året blir ett fantastiskt år. Jag är så klar med 2019 och hoppas aldrig på ett sådant hemskt år mer.

Så eftersom det nu har blivit 1/1 2020 så har vi nu fått tillgång till det som ska bli vår nya studio. Det känns helt fantastiskt och nästan helt overkligt att det blivit vårt och med alla de möjligheter som det för med sig i och med detta. För det var lite trångt i studion hemma det var det. Och nu tänker jag eller rättare sagt min vapendragare bygga en rejäl fotovägg så stora familjer kommer få rum att fotas inomhus ifall vädret är för dåligt att vara utomhus. Jag tänker också ha några fler olika stationer med olika bakgrund. 

Idag har vi börjat riva estraden i studiodelen och tapeter på några väggar i blivande produkt/visningsrummet. Våra barn har varit med och hjälpt till idag och de har varit så duktiga. Det är så roligt att hela familjen är delaktiga i renoveringen. Namnet Smultronstina står ju trots allt för alla i familjen. S för Sven, T för Tilda, I för Isabelle, N för Nova och A för Annelie. Det blir STINA. Så alla får vara med. :)

För några dagar sedan var TANKESTUDION här och hjälpte mig med lite tips och ideér. Väldigt bra att ha någon att bolla tankar med!

När studion är klar, och det hoppas vi blir någon gång under våren, så kommer jag ta emot bokningar igen. Ser så fram emot att börja fotografera igen! Det blir en riktig nystart med ny studio. :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annelie Ahlberg » En liten uppdatering:  ”Jag har tänkt så mycket på dig och din familj dom senaste dagarna❤️ Jag skickar ..”

  • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

  • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

  • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

  • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln