logga guld2

Det värsta hände...

Vet inte hur jag ska börja. Lika bra att skriva det med en gång. Den knutna påsen, knyts upp igen. Cancern har tagit tag i min kropp igen. Den har nu spridit sig till lungorna.

Just nu vet jag inte hur mycket jag kommer orka skriva. Funderade på att stänga ner hela hemsidan. Samtidigt som det blir att säga hej då för alltid till fotograferandet. Och det vill jag ju inte. Det måste finnas en orsak till att vi hade möjlighet att köpa missionshuset. Eller hur? Det måste finnas någon mening med det.

Efter beskedet i fredags så har helgen varit lika hemsk om inte värre som den fredagen i början på mars förra året, när vi fattade att cancern flyttat in i min kropp. Som jag önskade att den nu var borta för alltid. Men den är aggresiv. Och det har vi vetat hela tiden. Men operationen gick ju bra och i benet är den borta. Så, så onödigt att det hann sticka iväg några elaka celler ut i min kropp.

Nu väntas tid för insättning av en port som jag kommer få cellgifter i, operationen ska ske i Jönköping och cellgifterna får jag i Linköping. Det ska nu testas en ny cytostatika eftersom den andra inte verkade bita på mina cancerceller. Så den här måste funka, så är det bara. Men jag är livrädd...

Kommentera gärna:

 • Bodil • 29 januari 2020 08:12:15
  Känner inte dig men blir så berörd. All styrka till dig ♥️.
 • Anna • 26 januari 2020 13:51:59
  Så hemskt. Vi ber i från Svenstorp . All styrka till dej ❤
 • Martina • 23 januari 2020 17:30:06
  Åh Annelie!!! ❤️ Nej! Är det sant.
  Önskar dig all kraft och styrka och hoppas det upptäckts jättetidigt och att du får jättesnabb hjälp. Tänker på dig! ❤️
 • Marie • 21 januari 2020 09:11:34
  Men åhh.. vet inte vad jag ska skriva ,men vill skicka massa styrkekramar till dig och din familj <3 <3 <3
 • AnnBritt • 20 januari 2020 21:30:22
  Tankarna i Ekefall går till Lockarp ikväll när vi läst dina rader. Vi ber för er, hela familjen!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

 • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

 • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln