logga guld2

Snart ny behandling

Hej på er!
Först o främst TACK för varenda kommentar, meddelande, sms, kort, blommor, samtal, tankar och böner som jag har fått. Jag har läst allt ni har skrivit, även om jag inte skrivit tillbaka.

Vill bara snabbt titta in här och skriva att jag i torsdags fick min venport inopererad. Jag fick en akuttid så jag fick vänta lite efter att jag kom till operation, men fick sitta o titta på TV under tiden. När det var dags för min tur gick jag in till operationssalen och la mig på britsen. Efter lite förberedelser så opererades det in en dosa lite snett nedanför nyckelbenet och en slang in i ett stort blodkärl på halsen. Den är ihopkopplad med dosan men ligger precis under huden, så ingenting syns, knappt dosan heller. Allt gick bra och all personal var fantastiska på att ta hand om mig. När det var klart fick jag gå ut och byta om till mina kläder, drack lite saft och åkte och åt. Då var klockan 12.30 och jag hade inte ätit sedan 21 kvällen innan då jag skulle vara fastande.

I morgon tisdag ska jag upp till Linköping och få min första behandling av den nya cytostatikan. Den får jag nu i dosan, venporten. 1,5 timma tar läkemedlen och när allt är klart åker vi hem igen. Jag har idag fått ta högdos kortison på morgonen o i kväll. Det ska hjälpa mot bla illamående och andra biverkningar från cytostatikan. Får se om jag kan sova i natt med en speedad kropp full med kortison.

Nu bara MÅSTE det hjälpa med denna behandlig. Jag kan ta hur mycket och hur hemska biverkningar som helst, bara det hjälper...

Målarna har idag börjat i studion. Spacklat. Ska bli kul o se slutresultatet om ett par veckor när de är klara.

Nu får ni ha det så bra!
Många kramar till er alla som skänker en tanke till mig och min familj. ❤️

Kommentera gärna:

 • Jennifer • 29 november 2020 21:46:21
  Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och du är det självklara valet ! ❤️
 • Marie • 15 april 2020 12:01:57
  Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen tar kål på alla cancerceller i din kropp. Blev så ledsen när jag läste att det spridit sig...
  Du är en kämpe!
 • Monica johansson • 2 mars 2020 08:48:20
  Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots allt som händer oss finns Han nära oss, kanske närmare när saker händer som vi inte riktigt förstår. Allt som du fått går igenom nu
 • Elisabeth och Jesper lomom • 31 januari 2020 06:36:27
  Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att Jesu frid ska få genomsyra varje cell i din kropp och att den nya behandlingen ska fungera på bästa sätt. Många kramar från Elisabeth och Jesper
 • Ann • 30 januari 2020 21:03:11
  Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor.

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Jennifer » Snart ny behandling :  ”Va vi tänker på dig Annelie och din familj❤️ Speciellt när man vill ta foton och..”

 • Marie » Snart ny behandling :  ”Jag finner inga ord, jag hoppas verkligen att den nya cytostatikabehandlingen ta..”

 • Monica johansson » Snart ny behandling :  ”Annelie jag tänker och ber för dej/er varje gång jag talar med vår Gud . Trots a..”

 • Elisabeth och Jesper lomom » Snart ny behandling :  ”Hej Annelie! Du, Sven och barnen finns ofta i våra tankar och böner. Vi ber att ..”

 • Ann » Snart ny behandling :  ”Du och familjen finns oxå i mina tankar och böner. Gud omsluter er på alla sidor”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln