logga guld2

En liten uppdatering

Nu har det gått ett år sedan sista uppdatering. Så länge sedan, samtidigt rinner dagarna iväg alldeles för fort...

Ett år som hänt mycket på. Jag har varit och är sjuk i min cancer som spred sig.  Samtidigt som jag får bromsande behandling med både cytostatika och andra mediciner som man hoppas ska hjälpa, härjar även en pandemi. Jag har emellanåt lågt immunförsvar vilket gör att jag inte kan röra och träffa precis dem jag vill. Precis som ni som följer coronarestriktioner. Känns ju skönt att inte vara ensam i ensamheten... Samtidigt kan jag inte göra det jag vill till 100%, det som ni kan göra när pandemin är över. Tex den där resan vi skulle göra hela familjen till Grekland.

Studion blev färdigrenoverad förra våren och är fantastisk fin!!! Jag ölskar den. Men någon invigning blev det inte... Jag har dock fotat lite grand i höstas och det känns roligt att få använda den några gånger ändå. Vi passade även på att ta familjebilder. Roligt för alla att ha!

Nu får vi se när nästa uppdatering kommer om det blir någon. ;) Ni får ha det så bra tills dess.
Lev varje dag fullt ut, du vet aldrig när livet tar slut.
Massa kramar Annelie

Kommentera gärna:

 • Linda Winblad • 30 april 2021 21:21:13
  Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva här på väggen framför mig. Stor kram till dig.
 • Kicki Lax • 17 april 2021 21:23:58
  Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och mina tankar är med dig och din fantastiska familj.❤️Jag skickar Bamsekramar till er alla och hoppas av hela mitt hjärta att den nya behandlingen ska hjälpa dig. Hälsa familjen från Kicki Jag tänker på er
 • Karin • 17 april 2021 20:33:20
  Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp med något . Man vill ju inte ”tränga sej på” men bistår gärna med vad vi kan. Pandemin ställer ju til det för alla, men vi hoppas på vaccinering för alla och eran Greklandsresa ❤️❤️❤️
 • Jennifer • 14 april 2021 22:25:59
  Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️

  Jag visste knappt vad en pandemi var innan detta , men nu vet man mycket väl hur ihärdigt det kan vara ,men vad man saknar att ge någon en kram eller bjuda hem på lite mat .

  Hoppas och tänker på dig att du en dag kan få din invigning av studion och få resa till ett varmt Grekland med din familj ❤️❤️
 • Annica Axelsson • 9 april 2021 06:47:46
  Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytterligare säker att ha. Vi tänker på dig och din familj och alla kramar i världen till dig/familjen. Kramar Axelssons ❤❤❤❤❤

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Linda Winblad » En liten uppdatering:  ”Tänker på dig ofta Annelie. Varje gång jag tittar på porträttet på nyfödda Malva..”

 • Kicki Lax » En liten uppdatering:  ”Har undrat hur du Annelie har det och ikväll har jag läst vad du skrivit och min..”

 • Karin » En liten uppdatering:  ”Tänker så mycket på er, dej och hela familjen. Säg bara till om ni vill ha hjälp..”

 • Jennifer » En liten uppdatering:  ”Så härligt att läsa några rader från dig ❤️ Vi tänker på dig /er ❤️ Jag visste ..”

 • Annica Axelsson » En liten uppdatering:  ”Det är ingen rolig tid vi lever i med pandemi och restriktioner och du med ytter..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln