logga guld2

Om mig.

Jag heter Annelie Lagerqvist, född 1979, och bor på en gård 1,5 mil utanför Nässjö. Där finns såklart också min högt älskade familj som består av min man Sven och våra tre barn. Sven är även stor hjälp i företaget då han hjälper till med lite av varje och även assisterar mig under en del bröllop.

Jag fotograferar nästan allt, såsom vardagshändelser,  porträtt, bröllop, barn i alla dess åldrar, familjer och landskap. Ja allt som visar sig framför min kamera riskerar att hamna på bild. Jag har numera riktat in mig mer mot bröllop, gravid och barnfotograferingar. 

En helg i månaden arbetar jag som personlig assistent och all övrig tid går åt till företaget. Företaget registrerades våren  2013 och nu arbetar jag heltid på SMULTRONSTINA. Så är du intresserad av att bli fotograferad av mig, tveka inte att ta kontakt!

Sedan 2016 är jag medlem i Svenska FotoGruppen.

Mina Utbildningar.

Företagsutveckling på Kreta 2018

Utbildning till Auktoriserad Fotograf våren 2017

Företagsutveckling 2016

Profesionell nyföddfotografering 2015

Företagsutveckling 2015

 
Påbörjad utbildning till mäklarfotograf 2013

 

Privat fotokurs för Emelie Ohlsson 2012

7,5 hp i Bildbehandling 2012

+ ett antal webbkurser inom fotografering och bildbehandling


Tycker du om mina bilder och min bildstil så blir jag jätteglad om du väljer mig som din fotograf.
Alla fotografer har sin stil och det jag vill förmedla är ljusa, naturliga och härliga bilder,
ett ögonblick fångat med en underbar känsla i bilden!
Vid fotografering av barn leker vi en del under fotograferingen
så det blir så naturliga bilder som möjligt som fångas.
Jag vill få er att känna er trygga framför kameran och är öppen för era speciella önskningar,
(dvs. om det rent tekniskt sett går att genomföra, tex. är ljuset en väldigt väsentlig del av
hur en färdig bild kommer att bli).

Hoppas vi ses!-Vill du veta varför  SMULTRONSTINA heter just Smultronstina? Då kan du fortsätta läsa här. En del tror att jag heter Stina men så är inte fallet, utan STINA står för min familjs initialer. Jag ville ha med hela familjen in i mitt företag då de få ta del av det också eftersom ett företag upptar en  stor del av ens liv. Så för att företaget ska fungera så hjälper,  och stöttar min familj mig till hundra procent men de får även stå tillbaka ibland och då känns det inte mer än rätt att de får vara med i mitt företag om en bara i namnet. Bara STINA kändes dock lite tråkigt och SMULTRON framför kändes helt rätt då jag älskar dessa söta goda små bären. Lite så som jag ser på mina bilder.  Söta,  ljusa som sommaren är och förhoppningsvis frestande  att lockas utav. :)