logga guld2

FAQ

Vad ska jag ha för kläder?
Gärna ljusa och utan för mycket mönster och text. Ta gärna med ombyte. Är ni flera som ska fotogarferas tillsammans - matcha gärna varandra.

Har du någon rekvisita eller ska vi ta med egen?
I min studio finns olika rekvisita -stolar, pallar, leksaker m.m. Men ni får gärna ta med egen rekvisita för personligare bilder.

Vad ska jag ha på mig vid gravidfotografering?
Ta gärna med flera ombyten. Tunika/klänning är fint, även tighta toppar som framhäver magen. Jag har klänningar och kjolar för utlåning i studion. Jag tar även bilder med bara underkläder om så önskas, ta gärna med både ljusa och mörka underkläde. Vill du ha med något mer på bilden tex. din ultraljudsbild eller en nalle så går det jättebra att ta med. Blått och rosa band att knyta runt magen finns för utlåning.

Hur går en "Smash the cake" till"?
Först tar vi vanliga 1-års bilder och de sista 15 minutrarna så blir det tårtkalas! Barnen brukar bara smaka på tårtan och får inte i sig några mängder av sött. Tyllkjolar och hängslebyxor finns för utlåning. Även pärlhalsband, diadem, hårband, slips, fluga, hatt m.m. finns i studion. Tänk på att era kläder också kan bli kladdiga. Det finns dusch om så skulle behövas.

Varför finns inte bröllopspriserna på hemsidan?
Jag vill knyta personlig kontakt med mina eventuella bröllopskunder. Skicka mig bara ett mail så kommer prislistan inom 24 timmar. Mina lediga datum finns i kalendern under kontakt/bokningsformuläret.

Har du registrerat företag?
Ja Smultronstina har godkänd F-skatt. Det betyder att cirka hälften av pengarna du betalar till mig går vidare till staten. Jag har därmed ingen möjlighet att prismässigt konkurera mot fotografer utan registrerade företag.

Har jag möjlighet att dela upp betalningen?
Absolut. Hit ska alla ha råd att komma för att kunna få professionella bilder. Tillsammans kommer vi överrens om en uppläggningsplan. Den enda kostanden som tillkommer är 20:-/extra faktura.

Varför ska vi boka dig?
Min studio beläget på landet gör det personligt och avslappnat att komma till mig. Det ger en naturupplevelse och sommartid finns kor, hästar och katter att titta på runt gården.
Jag ger er naturliga och lekfulla bilder på barn. Min bildstil är ljus och lättsam och inte så mycket uppställt och strikt. 
Det kan också kännas lättare att komma till mig för att ta mer lättklädda bilder som vid gravidfotografering och boudoirfotografering då det inte finns stora skyltfönster.
Jag ger er professionella bilder och produkter av proffskvalitet som du inte som privatperson själv kan köpa.
Det ska märkas på bilder och produkter när du bokar en professionell fotograf.